ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ«ΘΕΛΕΙ Η ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ»


Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Τερενς Κουίκ και υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στο Βόρειο Τομέα της Αθήνας (Β1), έκανε το εξής σχόλιο:
«Πέρυσι, ως «λαγός» των σχεδίων της ΝΔ, ο κεντρικός τραπεζίτης κ. Γιάννης Στουρνάρας μιλούσε για την αναγκαιότητα πιστοληπτικής γραμμής.
Σήμερα, ο δημοσιογράφος, που ήταν χρόνια δίπλα σε τραπεζίτες και κατεβαίνει ως υποψήφιος Βουλευτής με την ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, δεν κράτησε το στόμα του κλειστό και επιβεβαίωσε το σχέδιο της πιστοληπτικής γραμμής, που οδηγεί στο τέταρτο Μνημόνιο.

Βλέπετε, θέλει η πιστοληπτική γραμμή να κρυφτεί και η χαρά της ΝΔ για τα Μνημόνια, δεν την αφήνει.

Μεσημεριάτικα μέσα στη ζέστη, κουτρουβαλώντας η Εκπρόσωπος τη ΝΔ, επεχείρησε να διαψεύσει τα περί της πιστοληπτικής γραμμής και για «ανακούφιση» των Τραπεζών, με το αποθεματικό των τριάντα και πλέον δις που δημιούργησε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.
Δεν ξέρω αν είχαμε και καβγάδες στο τηλέφωνο από τη Πειραιώς: «Μπάμπη γιατί μας κάρφωσες;»

Είναι οι κρυφές ατζέντες, που αναγκάζουν τελικά τους επικοινωνιολόγους του Κυριάκου Μητσοτάκη, να τον κρατάνε μακριά από το debate με τον Αλέξη Τσίπρα.

Αλλά είναι και η τορπίλη που βάζει η ΝΔ στη διεθνή εικόνα της Ελλάδας, όταν μέσω και της Διπλωματίας μας, έχουμε εμπεδώσει την εμπιστοσύνη που απολαμβάνουμε από τη Διεθνή Κοινότητα, ότι φύγαμε από τα μνημόνια και η Οικονομία μας έχει πάρει την ανοδική πορεία».


Related Posts