ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ: «Η ΕΡΤ ΤΙΜΑ ΤΗ ΜΟΝΣΕΡΑΤ ΚΑΜΠΑΓΙΕ ΞΕΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΑΓΝΟΙΑ»
Ο Τέρενς Κουίκ συμπεριλαμβάνει στη κάτωθι πιό αναλυτική του δήλωση, δύο αναρτήσεις που έκανε στα social media (Twitter):

«Είναι δυνατόν η ΕΡΤ; Κι όμως. Στα Δελτία της όπου ορθώς περιλαμβάνει την είδηση θανάτου της Μονσερατ Καμπαγιέ, δίνει λεπτομέρειες για τη καριέρα της και μεταδίδει σχετικό βίντεο από οπερική εμφάνισή της.

Αλλά ξεχνά ότι το 1997 στο Παγκόσμιο Στίβου στο Καλλιμάρμαρο τραγούδησε το  March with me του Βαγγέλη Παπαθανασίου, που έγινε παγκόσμια επιτυχία.

Κρίμα να μη τιμούμε Έλληνες.

Και το πιό σημαντικό για την απρέπεια ή την ανεπίτρεπτη άγνοια της ΕΡΤ: Ξεχνούν ότι ο Βαγγέλης Παπαθανασίου παρακλήθηκε από την ΕΡΤ το 1982 να συνθέσει το νέο σήμα των Ειδήσεών της που ισχύει μέχρι σήμερα.Τότε ζούσε για χρόνια στο Λονδίνο. Τότε ήταν που κέρδισε και το Όσκαρ Μουσικής.

Τον ρώτησαν από την ΕΡΤ για την αμοιβή του.Απάντησε ότι δεν θέλει χρήματα από την Ελλάδα &απλά πεθύμησε λίγο ελληνικό λάδι &ελιές.

Αυτός είναι ο ΕΛΛΗΝΑΣ Βαγγέλης Παπαθανασίου που σήμερα δεν τον θυμήθηκαν στο Ραδιομέγαρο.

Και για να μη κουράζονται στο ψάξιμο του αρχείου τους, ιδού και το λινκ του March with me: youtu.be/VBgt2cH3gDs »

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Χρησιμοποιώ ένα απλό επιστολόχαρτο και όχι του Γραφείου μου για το ΔΤ που έγραψα, γιατί η επισήμανση - παράπονο είναι προσωπική μου και δεν σχετίζεται με τη σημερινή πολιτική μου ιδιότητα  


Related Posts