ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ FORUM ΕΛΛΑΔΑΣ – ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΣΕΒ
«ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΜΕ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΙΣ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ»


«Το Υπουργείο Εξωτερικών, με τις διαδικασίες που στηρίζει και στις οποίες μετέχει, ενθαρρύνει στα πλαίσια της κυβερνητικής πολιτικής μας, την εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας, όπως αυτή μετουσιώνεται και με τα διμερή ή πολυμελή επιχειρηματικά forum.
Η Γεωργία είναι μία αναπτυσσόμενη χώρα, το επιχειρηματικό κάλεσμα της οποίας, είναι θετική πρόσκληση και πρόκληση για ελληνικές εταιρείες.

Οι διακρατικές πρωτοβουλίες του ΣΕΒ είναι πολύ σημαντικές και αναγκαίες για την εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας που προανέφερα. Εξάλλου, η ανάπτυξη πρέπει να στηρίζεται επάνω στο σημαντικότερο πυλώνα που είναι η ιδιωτική πρωτοβουλία. Όπως, βεβαίως, εξαιρετικά σημαντικές ειναι και οι δυναμικές συνέργιες του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα».

Αυτά είπε μεταξύ άλλων σε ομιλία του, από το βήμα του ΣΕΒ, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, στην εναρκτήρια εκδήλωση του επιχειρηματικού forum Ελλάδας – Γεωργίας, με στόχο την εξαγωγική δραστηριότητα προς τη Γεωργία, που οργάνωσε στην Αθήνα ο Σύλλογος Ελληνικών Βιομηχανιών.

Related Posts