ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ AHEPA ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΤΗ 49Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΑΜΙΑΣ

Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό για τον Συντονισμό του κυβερνητικού έργου Τέρενς Κουίκ θα αναχωρήσει αύριο Σάββατο (09.05.15) πρωί για τη Κομοτηνή.

Αρχικά, θα απευθύνει χαιρετισμό εκ μέρους της Κυβέρνησης, στην έναρξη του ετησίου Συνεδρίου της ελληνικής Περιφέρειας της ΑΗΕΡΑ , παρουσία μελών του Ύπατου Συμβουλίου από την Αμερική.

Στην συνέχεια, ο Υφυπουργός Επικρατείας εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση στον «Εορτασμό των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού», θα παραστεί στην επίσημη Δοξολογία στον Ι. Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, όπου θα προεξάρχει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. κ. Παντελεήμων. Ακολουθεί μετάβαση στο Ηρώο της πόλης για την κατάθεση στεφάνων.


ο Υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ θα επιστρέψει το απόγευμα στην Αθήνα και θα αναχωρήσει για την Λαμία, όπου το βράδυ θα εκπροσωπήσει τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση στα εγκαίνια της «49ης Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας». 

Related Posts