ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΟ ΒΗΜΑ FM

«ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, απάντησε ως εξής σε ερωτήσεις που του τέθηκαν από το ΒΗΜΑ FM.

Τα κυριότερα σημεία έχουν ως εξής:

ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΒΟΛΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ
Δημοσιογρ. : Λοιπόν, άκουσα χτες τον κ. Καμμένο να βάλλει εναντίον των δημοσκοπήσεων. Βλέπετε κάποια «συνωμοσία» σε αυτό ή σας ενοχλεί αυτό που βρίσκουν οι δημοσκόποι; Γιατί δεν είναι μια και δύο, που δείχνουν, ότι είστε οριακά…

T. Κουίκ: Ο κ. Παναγόπουλος της ALCO χθες, με ευθύτητα είπε, ότι σε αυτά τα ποσοστά το «στατιστικό λάθος» είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ! Οπότε, το συμπέρασμα είναι η ερμηνεία που δίνουν τα ΜΜΕ. Διότι, μεγάλο στατιστικό λάθος σε ένα 2,8%, αυτό σημαίνει, ότι μπορεί να είσαι στο 1% ή και στο 4,5%!

Δημοσιογρ. : Σωστό!

T. Κουίκ: Συνεπώς, είναι το τι θέλει να ερμηνεύσει ο καθένας - και «μακριά» από εσάς, παρακαλώ, αυτό που θα πω – ανάλογα και με την «γραμμή» του κάθε Μέσου… Γιατί ξέρουμε πολύ καλά, ότι ο κάθε ιδιοκτήτης (Μέσου), το αφεντικό, αυτός είναι που καθορίζει το πώς θα πρέπει οι δημοσιογράφοι του να χειριστούν το ένα ή το άλλο Κόμμα.

Εμείς, ξέρετε, κάνουμε δύο γκάλοπ…

Το πρώτο: Δεν βγήκε κανένας στον δρόμο και να μου την «πέσει» (φραστικά εναντίον των ΑΝΕΛ). Απεναντίας, πρέπει να σας πω, ότι και μέσα στο πλοίο από και προς στα Δωδεκάνησα μου λένε «μην κάνετε πίσω», «προχωρήστε», «πρέπει να είσαστε στην συγκυβέρνηση», «πρέπει να είσαστε το χαλινάρι»...

Αυτή είναι η μία πλευρά.

Η άλλη είναι αυτή, που πρότεινε ο κ. Καμμένος: Γιατί δεν βγαίνουνε οι πολιτικοί αρχηγοί μια βόλτα σε μια γειτονιά, σε μια Καλλιθέα, σε ένα Παγκράτι…; Kαι να δούμε, ποιοι θα θέλουν αστυνομική προστασία και ποιοι θα συνομιλούν μόνοι τους με τους πολίτες!

ΟΙ ΑΝΕΛ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

T. Κουίκ: Εμείς δεν θέλουμε να είμαστε κυβερνητικός εταίρος κανενός ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς θέλουμε να είμαστε ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΛΟ σε μια κυβέρνηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ. Κι αυτό το λέμε σε κάθε περίπτωση!

Με τον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε διαφορές μεγάλες… Βέβαια, όταν κάνεις μια προγραμματική συμφωνία σε μια κυβέρνηση εθνικού σκοπού, σε μια συγκυβέρνηση όπου μπορεί να είναι και δύο και τρία και τέσσερα τα Κόμματα μέσα, ο «μικρότερος» είναι αυτός που «κουμπώνει» τις περισσότερες αξιώσεις και ο οποίες βέβαια, γίνονται αποδεκτές.

Μετά τις Εκλογές, πραγματικά το πιστεύω, ότι δεν θα υπάρχουν ούτε ο Σαμαράς ούτε ο Βενιζέλος! Θα μπορέσουμε και με τις νέες δυνάμεις που θα «ξεπηδήσουνε» από την ΝΔ, από την Κεντροδεξιά γενικότερα – γιατί οι σημερινοί μισοί θα «πάνε σπίτι» τους – θα βγούνε νέα, φρέσκα παιδιά… Θα μπορούμε όλοι μαζί να ενωθούμε κάπου!

Εμείς θέλουμε να ενώσουμε τους Έλληνες! Θέλουμε να φύγουμε από τα παλιά «μπλε» και «πράσινα» και τώρα «κόκκινα» καφενεία, που με μια τρομοκρατική ρητορική, έχει βάλει στον προεκλογικό αγώνα ο Σαμαράς! Δεν συμφωνούμε με αυτό!!!

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΧΑΪΚΑΛΗ; ΓΙΑΤΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΡΟΝ - ΑΡΟΝ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ;

Δημοσιογρ. : Κύριε Κουίκ, όλη αυτή η ιστορία με τον Παύλο Χαϊκάλη, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας την περίοδο των γιορτών και την περίοδο εκλογής ΠτΔ, τελικά «έχετε κάνει ταμείο» να δείτε τι «αποτύπωμα» άφησε, όσον αφορά στην εκτίμηση και την γνώμη του κόσμου, για τους ΑΝΕΛ; Σας βοήθησε ή ήταν αρνητικό όλο αυτό το πράγμα, τι θεωρείτε;

T. Κουίκ: Στην υπόθεση Χαϊκάλη, ο κόσμος έχει μείνει με την απορία, πως είναι δυνατόν μέσα σε δύο ημέρες να κλείσει άκρον - άκρον ένας φάκελος;;; !!! Σε δυο ημέρες μέσα!!! Όταν δεκαοχτώ μήνες δεν στέλνανε τον Μαζιώτη στο Δικαστήριο και τον αφήνανε ελεύθερο!!!
Και όχι μόνο αυτό, αλλά χωρίς να εξεταστεί υλικό 1 ώρα και 40 λεπτά.

Και χωρίς να εξεταστεί και αυτό που είπε ο Αποστολόπουλος, ο οποίος κατέθεσε, ότι κι εκείνος έκανε εγγραφές από την πλευρά του και μάλιστα με μια κρυφή κάμερα σε σύστημα πυρανίχνευσης, στην οροφή του καφέ - μπαρ σε ένα από τα πιο κεντρικά ξενοδοχεία της Αθήνας…

Εσείς μπορείτε να μπείτε μέσα σε ένα κεντρικό ξενοδοχείο και με σκάλα να εγκαταστήσετε ένα βίντεο, μια κάμερα;;;!!!

Άρα, το θέμα είναι ότι «κουκουλώθηκε». Και γι’ αυτό αναγγείλαμε ήδη, στον χρόνο που θα επιλέξουμε, ότι θα στραφούμε νομικά εναντίον των Εισαγγελέων και θα ζητήσουμε αναψηλάφηση της δίκης.

Επίσης ακόμα περιμένουμε τον κ. Σαμαρά να καταθέσει την μήνυση εναντίον του κ. Χαϊκάλη!

Γιατί, όταν βρεθεί κατηγορούμενος ο κ. Χαϊκάλης – βάσει του νόμου – θα μπορεί να χρησιμοποιήσει και υλικό που είναι παράνομη καταγραφή!

Δεν το έκανε ο κ. Σαμαράς! Πού πήγανε οι «λεονταρισμοί» του;;;!!!

Related Posts