ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ MEGA


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


«ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ, ΟΙ 5.500 ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ, ΟΙ 1.500.000 ΑΝΕΡΓΟΙ, ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΡΟΛΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟ '93 ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ GOLDMAN SACHS»

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΧΑΪΚΑΛΗ, ΤΙ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΑΠΗΥΘΥΝΕ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΔΥΑΣΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟ... ΠΑΣΧΑ!

Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, απάντησε (24.12.14) ως εξής σε ερωτήσεις των Δημοσιογράφων Γιώργου Οικονομέα και Δημήτρη Καμπουράκη στην πρωινή εκπομπή του MEGA.
Τα κυριότερα στιγμιότυπα έχουν ως εξής:

Η ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Υπάρχει μια δυσαρμονία μέσα στην ίδια την κυβέρνηση. Βλέπουμε σαφώς, ότι δεν περπατάει καλά, ότι έχει στην ουσία γκρεμιστεί η συνεργασία Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ και κυρίως από τα προβλήματα τα εσωτερικά τα οποία έχει το ΠΑΣΟΚ, ακόμα και προσδιορισμού πολιτικών της.

Με εκπλήσσει τέτοια ηττοπάθεια της Νέας Δημοκρατίας, αντί να χαίρεται που θα πάμε για εκλογές, για να τελειώνει μια και καλή με το ΣΥΡΙΖΑ.

Με το «success story», το πρωτογενές πλεόνασμα, την ανάπτυξη, να βγει στον κόσμο και να πει «εδώ πέρα είμαστε εμείς, θα κερδίσουμε της εκλογές, θα πάρουμε και τα 50 bonus (έδρες), θα καθαρίσουμε μια και καλή με τον κακό τον ΣΥΡΙΖΑ». Η ηττοπάθειά της είναι απίστευτη.

ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΟ

Αναφερόμενος στον Πρωθυπουργό, ο οποίος είπε ότι το ΠΑΡΩΝ θα έχει όνομα και επίθετο, του απαντώ, ότι βεβαίως θα έχει όνομα και επίθετο.

Όπως όνομα και επίθετο έχουν 1,5 εκατομμύρια άνεργοι, τα παιδιά που λιποθυμούν μέσα στις τάξεις, εκείνοι που αυτοκτόνησαν, εκείνοι που έκλεισαν τα μαγαζιά τους, εκείνοι που είπαν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, εκείνοι οι οποίοι μας βάλανε στα μνημόνια.

Όνομα και επίθετο έχει και εκείνος ο οποίος γκρέμισε μία κυβέρνηση το ’93 για να φέρει το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα, του Σημίτη και της Γκόλντμαν Σαξ. Όνομα και επίθετο έχει!!!

Όνομα και επίθετο έχει και η Wall street journal, η οποία τι γράφει; Ότι ο Σαμαράς αντί να προσπαθεί να πείσει τον ελληνικό λαό, προσπαθεί να τρομοκρατήσει.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΑΪΚΑΛΗ «ΕΚΛΕΙΣΕ» ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΖΙΩΤΗ ΕΜΕΝΕ ΑΝΟΙΚΤΗ 18 ΜΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ

Για την απόπειρα δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη, η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε μέσα σε δυο μέρες και έβαλε την υπόθεση στο αρχείο.

Όμως ήταν η Δικαιοσύνη που άφησε να παρέλθουν οι 18μήνες προφυλάκισης και τελικά να αφεθεί ελεύθερος ο Μαζιώτης!

Στο πολιτικό σκέλος της υπόθεση, αποδεικνύουμε ότι εμείς οι ΑΝΕΛ ότι έχουμε τα δίνουμε αμέσως στη Δικαιοσύνη. Και όλα στη δημοσιότητα». Τίποτα δεν κρύβουμε. Και από εκεί και πέρα το πόσο θα ωφεληθούμε, το τί θα εισπράξουμε, θα το δούμε στις κάλπες.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΜΗΝΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Μπορεί να μας φέρει η κυβέρνηση τα κείμενα των δανειακών συμβάσεων, που δεν μας τα δίνει;;;!!!

Μπορεί να μας δώσει την απόρρητη αίτηση, που έκανε η Ελλάδα για την δίμηνη παράταση του μνημονίου;! Την έκανε ο Χαρδούβελης! Πού είναι, τι λέει μέσα, τι έχει δεσμευτεί;;;!!! Σας λέω ουσιαστικά πράγματα, γιατί…

Εμείς θέλουμε τα χαρτιά, ποια ήταν τα επιχειρήματα της Ελλάδας, γιατί πήγαμε στην δίμηνη παράταση, τι ζήτησε η κυβέρνηση με την προληπτική γραμμή;! Εστάλησαν κείμενα στη τρόικα. Στο Ελληνικό Κοινοβούλιο γιατί δεν έρχονται αυτά τα κείμενα;! Γιατί όλα γίνονται εν κρυπτώ;;;!!!

Κάνω μια έκκληση προς τους οικονομικούς συντάκτες! Να βρουν αυτήν την απόρρητη αίτηση, που κατατέθηκε με δεσμεύσεις μέσα, για να πάρουμε την δίμηνη παράταση! Δεσμεύσεις που αφορούν και την επόμενη κυβέρνηση.

ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ

Να κάνω ένα πολιτικό ερώτημα; Η κυβέρνηση ζητάει μια πολιτική «συναίνεση» - που βεβαίως με αυτές τις διατυπώσεις δεν μπορεί να είναι συναίνεση.

Αύριο γίνονται εκλογές και ας πούμε ότι βγαίνει πρώτο Κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ και γίνεται μια κυβέρνηση εθνικού σκοπού, εθνικού χαρακτήρα…

Η ΝΔ, που αγαπάει τόσο πολύ την Ελλάδα και το αποδέχομαι αυτό, θα έρθει να σπεύσει στο πλευρό της νέας κυβέρνησης, για να πάνε όλοι μαζί να διαπραγματευτούνε έξω;!
Ρωτάω…

ΠΑΣΧΑ… ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Αντί να πούμε «Καλά Χριστούγεννα», να πούμε «Χριστός Ανέστη», γιατί… θα αναστηθεί η Ελλάδα!!! Στις 29 Δεκεμβρίου θα κάνουμε Πάσχα αυτήν την φορά!


Related Posts