Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ. ΣΝΟΜΠΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. Η ΝΕΡΙΤ ΕΠΑΙΞΕ 90'' ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΛΑΝΑ»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκεπιστρέφοντας από τη διήμερη περιοδεία του στη Κέρκυραέκανε την εξής δήλωση:

«Μετά από 51 χρόνιαγια την γιορτή του Πολιούχου του νησιού Αγίου Σπυρίδωναπραγματοποίησε στη Κέρκυρα τετραήμερη ιστορική επίσκεψη ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ.Βαρθολομαίος.

Η συγκυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλουπροφανώς απασχολημένη για να βρει ποιους θα μπορούσε να βάλει στο κοφίνι της για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίαςαγνόησε σκανδαλωδώς αυτή την ιστορική επίσκεψη του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη και δεν έστειλε μέλος της για να την εκπροσωπήσειτουλάχιστον στην υποδοχήστη Θεία Λειτουργία και την αναχώρησηΓια να μη πω και στις άλλες επίσημες εκδηλώσεις.

Επιπλέον οι τοπικοί φορείςΑυτοδιοικητικοί και όχι μόνομου εξέφρασαν την πλήρη δυσαρέσκειά τουςακόμα και οργήγια το κραυγαλέο σνομπάρισμα των πανελλαδικών καναλιώνπου δεν μετέδωσαν ούτε ένα ρεπορτάζΑντίθετο το ΑΠΕ έδωσε συνεχές παρόν.

Όσο για την ΝΕΡΙΤαρκέστηκε σε 90" αναφοράμε δανεικά πλάνα από τοπικό κανάλι.

ΝΔ ΠΑΣΟΚ μετά την ενδοτική πολιτική τους στα εθνικά θέματασυμπεριφέρονται το ίδιο απαξιωτικά στον Προκαθήμενο της Ορθοδοξίαςτην ώρα που η χριστιανοσύνη δέχεται επίθεση από τους ισλαμιστέςη Ελλάδα γεμίζει από μουσουλμάνους εποίκους και με νομοθετικές πράξεις οι συγκυβερνώντες ακυρώνουν αρχές της Ορθοδοξίαςόπως γίνεται με την προώθηση της καύσης των νεκρών.

Τέλοςμε ιδιαίτερη χαρά δέχθηκα τις ευλογίες του Πατριάρχηπριν αναχωρήσει από την Κέρκυραο οποίος στα 22 χρόνια της γνωριμίας μαςμε έχει τιμήσει με το όνομα που έδωσε στην κόρη μου Μαρία Τερέζαμε την μεγαλύτερη τηλεοπτική συνέντευξη που έχει δώσει ποτέ και με την Πατριαρχική φιλία που μου προσφέρει πάντα.


Την ευλογία του έδωσε και στην Οργανωτική Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων και Ηπείρου Πολιτευτή ΒΑθήνας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ευαγγελία Εγγλέζουπου παραβρέθηκε στην τελετή αναχώρησης του Πατριάρχη από την Κέρκυρα για την Βασιλεύουσα».  

Related Posts