ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΥΦΥΠΕΞ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΚΟΤΖΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
«ΟΣΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ 2019. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ... ΞΕΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ ΠΟΛΛΑ!»

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, καλεσμένος της δημοσιογράφου Βάλιας Πετούρη στην τηλεοπτική εκπομπή ΕΠΤΑ (ΕΡΤ1), απάντησε ως εξής σε ερώτηση για το αίτημα της κυβέρνησης για προανακριτική επιτροπή για τα εξοπλιστικά με πρωταγωνιστή τον Γιάννο Παπαντωνίου

«Ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΛ, έχουμε ξεκαθαρίσει ότι οπουδήποτε υπάρχει σκιά, υποψία ότι μπορεί να μπήκε το δάκτυλο μέσα στο μέλι και να κλάπηκε από την τσέπη του φορολογούμενου έστω και ένα ευρώ, θα παραπέμπεται η υπόθεση στη Δικαιοσύνη.

Ο Πάνος Καμμένος, ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας, έχει στείλει στον Εισαγγελέα 19 φακέλους. Ανάμεσα σε αυτούς και του κ. Παπαντωνίου.

Φαντάζομαι ότι θα έρθουν και άλλες υποθέσεις και άλλα πρόσωπα στη φόρα. Μπορώ να το προαναγγείλω.  

Επίσης, υπενθυμίζω και τις 43 υποθέσεις των ΜΚΟ που έχει στείλει στον εισαγγελέα και ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Και κάτι ακόμα: Το ταξίδι μου στην Αφρική συμπεριελάμβανε και να βρω χρήματα, αρκετά εκατομμύρια, που είχαν φύγει για εκεί από την Ελλάδα, πριν μερικά χρόνια, χωρίς την έγκριση της Βουλής. Μαζεύουμε τα λεφτά που έδιναν, έξω από νόμιμες διαδικασίες.

Γι αυτό, όσοι ονειρεύονται εκλογές γιατί νομίζουν ότι ερχόμενοι θα κουκουλώσουν ξανά αυτά που κουκούλωναν τόσο χρόνια, εκλογές δεν θα δούνε. Οι εκλογές θα γίνουν το 2019. Και μέχρι το 2019 θα έχουν ξεκουκουλωθεί πολλά πράγματα».

Related Posts