ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ


Ο Υφυπουργός Εξωτερικών και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  Τέρενς Κουίκ, για την απώλεια του εκδότη της εφημερίδας ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ Θεόδωρου Νικολαΐδη, έκανε την εξής δήλωση:

«Τεράστια η απώλεια του εκδότη Θεόδωρου Νικολαΐδη. Εφεξής θα τον θυμόμαστε ως τον απόλυτα ιστορικό εκδότη της έντυπης αθλητικής δημοσιογραφίας.

Ναι. Ήταν ένας μεγάλος Ολυμπιακός. Αλλά πάντοτε πρόσφερε στο σύλλογο χωρίς ποτέ να ζητά ανταλλάγματα.

Ποτέ δεν έγραψε αλήτικους εμπρηστικούς τίτλους. Πάντοτε σεβόταν και όλες τις άλλες ομάδες. Και στήριζε όλα τα αθλήματα.

Συνεπής εις το ακέραιο με τους εργαζόμενους και όχι μόνο τεράστιος εκδότης, αλλά και πραγματικός δημοσιογράφος. Με μία πραγματική συναγωνίστρια στη εφημερίδα και αχώριστη σύντροφο στη ζωή του. Την μοναδική Κυρία Ειρήνη. Με «Κ» κεφαλαίο.

Σε ο,τι με αφορά προσωπικά:

Μου έδωσε 20 χρονών τεράστιες ευκαιρίες για την επαγγελματική μου καριέρα. Με έμαθε πολλά. Με έστειλε σε όλο τον κόσμο. Με τις δημοσιογραφικές μου αποστολές, γνώρισα τεράστιες προσωπικότητες του αθλητισμού. Από τον σερ Ματ Μπάσμπυ, μέχρι τον Εουσέμπιο, τον Μπεστ κ.α.  Ο απόλυτα δάσκαλος.

Με στήριξε, με ανέδειξε, με εμπιστεύτηκε, με τίμησε με τη φιλία του και σε δύσκολα χρόνια στάθηκε δυνατά δίπλα στην οικογένειά μου και στη μητέρα μου.

Σε ευχαριστώ για όλα καλέ μου φιλε Θεόδωρε. Κληρονομιά και τα όσα μου έλεγες στη τελευταία συνάντησή μας στο γραφείο σου. Στη παρέα μας και η Όλγα...

Καλό ταξίδι δάσκαλε, φίλε, ΈΝΤΙΜΕ εκδότη και δημοσιογράφε.

Με ανείπωτη συγκίνηση


Τέρενς

Related Posts