ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΟ LAMIA FM


ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ, 

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

ΠΗΓΗ: www.lamiafm1.gr


Άστραψε και βρόντηξε από την Λαμία ο υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ αναφερόμενος στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ , ενώ έστειλε μήνυμα πως η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ παρά τους ευσεβείς πόθους της αντιπολίτευσης αντέχει, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως ο ίδιος και ο Αλέκος Φλαμπουράρης λειτουργούν ως αμορτισέρ.

Λίγες ώρες μετά την ψήφιση του ν/σ για την απλή αναλογική ο υφ Επικρατείας αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου Τέρενς Κουίκ βρέθηκε στην Λαμία.

Μιλώντας στον ΛΑΜΙΑ FM-1  για τον εκλογικό νόμο ο κος Κουίκ  ξεκαθάρισε πως πέρασαν οι εποχές των μονοκομματικών κυβερνήσεων . Οι τελευταίες κυβερνήσεις έδειξαν πως μπορούν να σταθούν οι συνεργασίες. Μπορεί να συγκυβερνούμε  δύο εκ πρώτης όψεως εκ διαμέτρου αντίθετα κόμματα όμως μια χαρά πορευόμαστε , σχολίασε για να προσθέσει: Λειτουργούμε με τον κο Φλαμπουράρη στον συντονισμό του κυβερνητικού έργου και σαν αμορτισέρ.Και τα καταφέρνουμε.

Στάθηκε θετικά στο θέμα της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού αναφερόμενος και σε σχετική πρόταση των ΑΝΕΛ , κάτι που όπως είπε θα έρθει σε δεύτερο χρόνο και έστειλε αυστηρό μήνυμα στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ:" Δεν δεχόμαστε να πιάνει τους ΑΝΕΛ στο στόμα της η εκπρόσωπος ενός κόμματος που είναι συνυφασμένο με πανευρωπαϊκά ρεκόρ διαφθοράς και με υψηλόβαθμα στελέχη του που είτε να είναι στη φυλακή, είτε βρίσκονται στο σκαμνί του κατηγορούμενου.

Την προσωπική εντιμότητα της ίδιας της κ. Γεννηματά, δεν θέλω να την αμφισβητώ, διαφυλάττοντας το βαρύ όνομα που έχει, ως απόγονος ενός ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ που διακρίθηκε για την ηθική του. Αλλά πάει πολύ να εξαπολύει επιθέσεις εναντίον ενός πατριωτικού Κινήματος, με στελέχη που προέρχονται κυρίως από την Καραμανλική πτέρυγα της πολιτικής, αλλά και από το παλιό καθαρό πατριωτικό ΠΑΣΟΚ.Χωρίς να θέλω να ανακατεύομαι στα εσωκομματικά της, ας κοιτάξει τι θα περισώσει από το απόκομμα που κατάντησε το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ Κουίκ

Related Posts