ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ Ή ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ Ή ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ Ή ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ Ή ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ. ΑΛΛΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ»

ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ «ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑ»

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, απάντησε ως εξής σε ερώτηση που του τέθηκε από τους δημοσιογράφους Πέτρο Κασιμάτη και Νίκο Μπαρδούνα - ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ:

ΔΗΜ.: Αυτές οι δηλώσεις που έγιναν εχτές από τον κύριο Τσίπρα για επίορκους δικαστές, δεν είναι λίγο τραβηγμένες;

Τ. ΚΟΥΙΚ: Φαντάζομαι, ότι όλοι ζούμε στην ίδια χώρα, έτσι; Είναι σαφές, ότι υπάρχουν επίορκοι δημοσιογράφοι, υπάρχουν επίορκοι αστυνομικοί, υπάρχουν επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι, υπάρχουν και επίορκοι δικαστικοί!!!

Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι αφορά στο σύνολο του Εισαγγελικού και Δικαστικού Σώματος που - κάτω από αντίξοες συνθήκες, έλλειψης προσωπικού, υποδομών κλπ. και με την δικομανία που έχουν οι Έλληνες -  προσπαθούν να κάνουν, όσο μπορούν καλύτερα, τη δουλειά τους.

Αλλά το ότι υπάρχουν και επίορκοι μέσα στο χώρο της Δικαιοσύνης, όπως υπάρχουν και επίορκοι δημοσιογράφοι και σε όλες τις δουλειές ευθύνης, ναι, καλά τοποθετήθηκε ο Πρωθυπουργός στο θέμα αυτό και πολύ προσεκτικά».Related Posts