ΣΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ ΛΕΣΒΟΥ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗ ΣΤΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΑΡΡΗΚΤΗ ΣΧΕΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣ»


«Η γιορτή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ την Κυριακή των Μυροφόρων, δεν είναι απλά το μεγαλύτερο θρησκευτικό γεγονός για το νησί της Λέσβου.

Αυτό το αποδεικνύει η Πανελλαδική κοσμοσυρροή πιστών, η οποία επίσης δείχνει τη στενή σχέση λαού και Εκκλησίας, η οποία θα πρέπει να μεταφράζεται και στην ενιαία άρρηκτη σχέση εκκλησίας και κράτους.

Ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμένα να έρθω φέτος στον Ταξιάρχη του Μανταμάδου, όχι μόνο ως απλός προσκυνητής, αλλά και ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ορισμός που γίνεται για πρώτη φορά»

Αυτό δήλωσε στη Μυτιλήνη ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, μετά το τέλος της λειτουργίας και της λιτάνευσης της Ιερής εικόνας του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στο νησί, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ είχε και συνάντηση Εργασίας με τον Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό, για την οποία θα εκδοθεί νεότερο δελτίο Τύπου.Related Posts