ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΕΟΛΙΘΟ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΘ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΠΟΛΕΩΝ

Με κύριο θέμα τον ζεόλιθο, αλλά και για ενημέρωση για άλλα θέματα της αρμοδιότητας του, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα (07.12.15) περιοδεία στον Νομό Έβρου.

Μαζί του θα είναι και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος και για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού έργου, Τέρενς Κουίκ.

Με βάση το πρόγραμμα που εκπονήθηκε από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, τα δυο κυβερνητικά στελέχη θα φτάσουν αεροπορικώς    στην Αλεξανδρούπολη στις 07.50 όπου θα τους υποδεχθεί ο ΑΜΘ Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης. Θα αναχωρήσουν αμέσως για την περιοχή της Ορεστιάδας και συγκεκριμένα για την περιοχή Πετρωτά, που είναι και η κύρια εστία του ζεόλιθου.

Στις 11.15 στο Δημαρχείο Ορεστιάδας θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη με την συμμετοχή του Δημάρχου Ορεστιάδας, Βουλευτών, του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου και υπηρεσιακών παραγόντων.

Στις 13.30 ο Αναπληρωτής Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ θα έχουν στο Διδυμότειχο συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Παρασκευά Πατσουρίδη και στις 15.00 συνάντηση εργασίας και γεύμα στο Σουφλί με τον Δήμαρχο κ. Ευάγγελο Πουλιλιό.

Το πρόγραμμα της περιοδείας των δυο Υπουργών θα κλείσει στην Αλεξανδρούπολη στις 18.00 με συνάντηση εργασίας στο Δημαρχείο της πόλης με τον Δήμαρχο της καλλικρατικής ενότητας Βαγγέλη Λαμπάκη.

Αμέσως μετά θα γίνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.


Γιάννης Τσιρώνης και Τέρενς Κουίκ θα αναχωρήσουν αεροπορικώς 20.40 για την Αθήνα.

Related Posts