ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου του news.makedonias.gr, για το πως σχολιάζει την ανάληψη ευθύνης στην επίθεση που δέχθηκε ο Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, έκανε την εξής δήλωση:

«Το περιεχόμενο της ανάρτησης στο Athens.Indymedia.org για την ανάληψη ευθύνης της εμπρηστικής, εγκληματικής, τρομοκρατικής επίθεσης στον Υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη δεν «δείχνει» παιδαρέλια με κράνη δικύκλων. Είναι προϊόν ανθρώπων, που έχουν σαφή και ώριμο τρόπο σκέψης στο χώρο που κινούνται, με γλώσσα και διατύπωση που προσπαθεί όμως, με αστείο ιμιτασιόν τρόπο να θυμίσει παλιές προκηρύξεις τρομοκρατικών οργανώσεων ή να ρίξει παραγράφους με χροιά δημοσιογραφικών ρεπορτάζ ή να πουλήσει φτηνό πνεύμα και ειρωνεία.

Η ανάρτηση δείχνει επίσης, ότι την άσκηση της βίας και της φοβίας και της τρομοκρατίας που ξεκίνησαν, σκοπεύουν να τη συνεχίσουν, στοχοποιώντας όχι μόνο έναν κορυφαίο Υπουργό της κυβέρνησης, αλλά όλα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου.

Πάντως, το περίεργο είναι, ότι η ανάρτηση δεν έχει υπογραφή συγκεκριμένης οργάνωσης, που δείχνει, ότι τα αρρωστημένα μυαλά που την έγραψαν είναι και θρασύδειλοι.

Ας το καταλάβουν, ότι η Δημοκρατία και η κυβέρνηση ούτε εκφοβίζονται, ούτε εκβιάζονται.
Και εγώ προσωπικά, αυτά που έλεγα στα δημοσιογραφικά μου χρόνια από την ημέρα της δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη, δεν πρόκειται να τα «κουρέψω» επειδή τώρα ασχολούμαι με την πολιτική.


Ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ δεν κάνω εκπτώσεις μαχόμενος είτε την τρομοκρατία είτε τους δήθεν αντιεξουσιαστές είτε εκείνους που κρύβονται πίσω από συμβόλαια που εκτελούν».

Related Posts