ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»

 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ  ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ εκπροσώπησε σήμερα (21.11.15) στην Κομοτηνή την κυβέρνηση, στον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, που προέβλεπε Δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό της πόλης και κατάθεση στεφάνων στο «Σπαθί».

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων των τοπικών ΜΜΕ έκανε την εξής δήλωση:

«Σήμερα είναι διπλή γιορτή. Γιορτάζουμε την Παναγία, την Θεοτόκο, την Υπέρμαχο Στρατηγό, ταυτόχρονα με τις Ένοπλες Δυνάμεις οι οποίες πράττουν το απόλυτο καθήκον τους σε όλη την Επικράτεια και πόσο μάλλον τις παραμεθόριες περιοχές των νησιών του Αιγαίου, της Θράκης και της Μακεδονίας.

Χρόνια πολλά και στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο για την ονομαστική του εορτή.

Με την ευκαιρία θέλω να επισημάνω ότι το Υπουργείο Εσωτερικών οφείλει να αλλάξει τις οδηγίες που στέλνει σε Περιφέρειες και Δήμους για τις καταθέσεις των στεφανιών.

Το θεωρώ απαράδεκτο, πέρα από τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, να μην κατατίθεται στεφάνι και εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων. Έχουμε δημοκρατία, έχουμε κοινοβουλευτισμό, η κάθε Περιφερειακή Ενότητα έχει βουλευτές, δεν μπορεί να απουσιάζει το Κοινοβούλιο.


Ζητώ από τον συνάδελφό μου Παναγιώτη Κουρουμπλή να προχωρήσει στις σχετικές διορθωτικές πρωτοβουλίες».

Related Posts