Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ  απαντώντας - στη Κομοτηνή όπου βρίσκεται για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων - σε ερώτηση για την εμπρηστική επίθεση που δέχθηκε απόψε στο σπίτι του ο Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης δήλωσε τα εξής;

«Είναι σαφές ότι η εμπρηστική και εν πολλοίς τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, είναι το αποτέλεσμα της στοχοποίησης που υφίσταται αυτούς τους τελευταίους μήνες.

Το μήνυμα που στέλνω είναι, ότι η δημοκρατία και η κυβέρνηση δεν εκβιάζονται. Και ούτε τα μέλη αυτής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα υποκύψουν στις όποιες απειλές δέχονται.
Κάποιοι θα πρέπει να αντιληφθούν, ότι δεν θα εξουσιάζουν την διακυβέρνηση της χώρας και δεν θα την καθορίζουν με κομματικοπολιτικές και επιχειρηματικές ντιρεκτίβες.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έκλεισε οριστικά τον μεταπολιτευτικό κύκλο,  όπου τα συμφέροντα, η διαφθορά, τα πάσης φύσεως «συμβόλαια», καθόριζαν την πορεία του τόπου κυρίως τις πολύ τελευταίες δεκαετίες.


Είμαι βέβαιος, ότι το συντομότερο το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα συλλάβει τους θρασύδειλους δράστες ή πληρωμένους εκτελεστές».

Related Posts