ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ»

Η σύνδεση της Μεγαλόπολης με τον αυτοκινητόδρομο με την ταυτόχρονη σύνδεση του αυτοκινητόδρομου με την Σπάρτη, η στελέχωση του Κέντρου Υγείας, με ταυτόχρονη παραχώρηση δεύτερου ασθενοφόρου μαζί με τους απαιτούμενους οδηγούς, η ολοκλήρωση των έργων τηλεθέρμανσης και η αποκατάσταση του αρχαίου θεάτρου, ήταν τα θέματα που έθεσε ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης Διονύσης Παπαδόπουλος στην έκτακτη συνάντηση εργασίας που έγινε σήμερα στο Δημαρχείο της πόλης με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ .

«Σήμερα είχα προγραμματισμένη συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κκ Ιερεμία και όπως αντιλαμβάνεστε δεν θα μου άρμοζε ως μέλος αυτής της κυβέρνησης να μην επισκεφθώ και τον Δήμαρχο, ο οποίος παρά την αιφνιδιαστική πρωτοβουλία μου, οργάνωσε μία πολύ καλή σύσκεψη για να κουβεντιάζουμε θέματα που απασχολούν την περιοχή του.

Ο Δήμος της Μεγαλόπολης είναι ένα εκπληκτικό παράδειγμα προς μίμηση. Στον συμπολιτευόμενο συνδυασμό μετέχουν και δύο πρώην Δήμαρχοι που μαζί με τον νυν Δήμαρχο εκφράζουν τρείς διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.  Δείγμα της αναγκαιότητας για συνεργασία και συνύπαρξη μπροστά στα μεγάλα προβλήματα, για τα οποία οι πολίτες ζητούν αδελφομένες δράσεις και λύσεις.

Στους τρεις Δημάρχους θα πρέπει να προστεθεί και ο τέταρτος ο οποίος ειναι της Αντιπολίτευσης, που κάνει ακόμα πιο λαμπερό το παράδειγμα της σοβαρότητας με την οποία οι Μεγαλοπολίτες ασχολούνται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση», τόνισε σε δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ.


Πριν τη συνάντηση με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης ο Τέρενς Κουίκ επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κκ Ιερεμία. Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κατέγραψε το αίτημα του Σεβασμιοτάτου για την απεμπλοκή από τις γραφειοκρατικές καθυστερήσεις της Πολεοδομικής άδειας του Ιερού Ναού Αγίου Γρηγορίου Ε’, του μοναδικού που θα υπάρχει στην Ελλάδα και που θα χτιστεί στην περιοχή της Γορτυνίας.


Related Posts