ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με το προεδρείο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας  Ελλάδος συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ. Στη συζήτηση αναλύθηκαν στον Υφυπουργό οι σκοποί και οι δράσεις της Συνομοσπονδίας που έχει εγγεγραμμένους 400 συλλόγους και 1 εκατομμύριο μέλη, με κύριο σκοπό τη διατήρηση και προβολή της παράδοσης, του πολιτισμού του τόπου τους, όπως και την ανάδειξη και προσπάθεια επίλυσης όλων των προβλημάτων της συγκεκριμένης Περιφέρειας και πόσο μάλλον εν μέσω της οικονομικής κρίσης των τελευταίων ετών.

«Δυστυχώς έχουμε έντονο ζήτημα και με την προβολή των εκδηλώσεών μας που κρατούν ζωντανή την Ήπειρο. Τα τηλεοπτικά κανάλια δεν ασχολούνται σχεδόν καθόλου με το έργο μας. Επειδή είστε παλιός δημοσιογράφος, ζητάμε την παρέμβασή σας ώστε τουλάχιστον δύο έως τρεις από τις μεγάλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που κάνουμε κάθε χρόνο, να μας αφιερώνει το κάθε κανάλι έστω και πέντε λεπτά», τόνισε στον Τέρενς Κουίκ ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Γιώργος Δόσης.

Ο Τέρενς Κουίκ απάντησε ότι θα διαβιβάσει το αίτημα τους σε όλα τα ιδιωτικά κανάλια και την ΕΡΤ. Υπέδειξε, επίσης, ότι το ΕΣΡ μπορεί να εγκρίνει τη δωρεάν προβολή σποτ που αναδεικνύει κοινωνικά ζητήματα.

Related Posts