Η ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΟ DEBATE«ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ»


ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

O επικεφαλής επικοινωνίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  Τέρενς Κουίκ πραγματοποιώντας σήμερα περιοδεία σε Κιλκίς και Σέρρες, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων είπε – μεταξύ άλλων – τα εξής:

ΓΙΑ ΤΟ DEBATE

«Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία, ότι ο μεγάλος κερδισμένος του χθεσινοβραδυνού debate είναι ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος. Ειλικρινής, περιεκτικός, ασυμβίβαστος, όπως πάντα, με τα θέματα της διαφθοράς και απόλυτα συγκροτημένος σε σχέση με την διαχείριση της τριετούς συμφωνίας εξόδου από την κρίση.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μονότονος, απογοητευτικός, ανήμπορος να αντιμετωπίσει το θέμα των πολύ σοβαρών καταγγελιών για τις δικογραφίες των υποβρυχίων, που παρουσίασε – χωρίς να «μασάει τα λόγια» του – ο Πάνος Καμμένος. Όπως παρατήρησε κάποιος τηλεθεατής, μέσω tweet, του «κόπηκε η μαγκιά». Δεν ξέρω, αν σε αυτό συνέβαλε και το δεύτερο πολύ πετυχημένο σποτάκι των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η Φώφη Γεννηματά βύθισε χτες οριστικά, ό,τι  είχε απομείνει από το ΠΑΣΟΚ.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες, για να ξεπεράσει τις πολιτικές του ΚΚΕ. Νομίζω, ότι έπεισε και τους τελευταίους για ποιο λόγο δεν πρέπει να τον ψηφίσουν, με όλα αυτά που λέει περί δραχμής και εξόδου της χώρας μας από την Ε.Ε.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, ανεξάρτητα με την λογική άνεση του μπροστά στο φακό, επιβεβαίωσε, ότι είναι το «αγαπημένο» παιδί εκείνου του ευρωπαϊκού συστήματος, που θέλει να κάνει πολιτικά κουμάντα στην Ελλάδα.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έμεινε απόλυτα συνεπής στις γνωστές, δογματικές γραμμές του ΚΚΕ.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στον Αλέξη Τσίπρα, χωρίς κορώνες και τσιτάτα, έδειξε την σοβαρότητα που έχει, ώστε να διαχειριστεί συνετά και αποτελεσματικά, απαλλαγμένος από βαρίδια, την πρωθυπουργία της επόμενης τετραετίας. Μίλησε με χαμηλούς τόνους, αλλά όποτε χρειάστηκε, δεν χαρίστηκε σε εκείνους ή εκείνες που ήθελαν να του βγάλουν... γλώσσα!»

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

«Το Κιλκίς και οι Σέρρες, όπως όλοι οι παραμεθόριοι νομοί της Ελλάδας, παραμένουν στις πρώτες προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για να αποκτήσουν την αναπτυξιακή δυναμική που δικαιούνται, πόσο μάλλον όταν δέχονται πίεση από τα όμορα και εξόχως ανταγωνιστικά, από πλευράς φορολογίας, κράτη.

Ας γίνει κατανοητό, ότι η τριετής συμφωνία εξόδου από τη κρίση, που καταργεί οριστικά τα μνημόνια, προβλέπει τη δυνατότητα συνέχισης των διαπραγματεύσεων για ουσιώδη κεφάλαια, όπως η φορολογία, με την αντιπαράθεση αντιμέτρων και ισοδύναμων. 
Προβλέπει, επίσης για πρώτη φορά ένα υπογεγραμμένο εμπροσθοβαρές αναπτυξιακό πρόγραμμα 35 δις ευρώ».

ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ: ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εγγυόμαστε, ότι την επόμενη ημέρα των εκλογών θα διασφαλίσουμε την κυβερνητική σταθερότητα. Προκαταβολικά, όμως, προειδοποιώ, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστούμε με όλους αυτούς που «κρατάνε στον κόρφο» τους την Siemens, τις λίστες Λαγκάρντ, τους καταχραστές δημόσιου χρήματος, τους χειροκροτητές του Γεωργίου της ΕΛ.ΣΤΑΤ. και εκείνους που ζητάνε το ελληνικό Λιμενικό Σώμα να βυθίζει στο Αιγαίο γυναικόπαιδα Σύρων προσφύγων.

Βεβαίως δεν μπορούμε να συνεργαστούμε και με εθνομηδενιστές, που έχουν περίεργες θέσεις για τη Θράκη, την οποία οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ υπερασπιστήκαμε και φέραμε σε μια πολύ καλή ισορροπία σε αυτούς τους τελευταίους επτά μήνες που ήμασταν κυβέρνηση»

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ σε καμία περίπτωση δεν θα συναινέσουμε σε εκχώρηση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα Σκόπια. Δεν θα γίνουμε πρόθυμοι για μια τέτοια αντεθνική πράξη, όπως η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΠΟΤΑΜΙ».

ΟΙ ΛΑΣΠΕΣ


«Είναι προφανές, ότι εκείνα τα ΜΜΕ που πετούν «λάσπες» στον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ, δεν έχουν αφομοιώσει καλά το μάθημα τους. Όσο μας επιτίθενται με λασπολογίες, τόσο μας ανεβάζουν τα ποσοστά μας. Αυτό ήταν νομοτελειακό σε όλες τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις από το 2012. Αν θέλουν να καταναλώνουν ρεύμα με τους ανεμιστήρες που χρησιμοποιούν, πρόβλημα τους»

Related Posts