ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ DEBATE ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Στις δύο δύσκολες τελευταίες προεκλογικές εβδομάδες, στη μία να κυριαρχεί η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης και στην άλλη οι κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις, βλέπαμε ότι κανείς δεν ήθελε να κάνει πίσω στις εμφανίσεις του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, επειδή σέβονται ότι ένα ντιμπέϊτ με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς πρέπει να πραγματοποιηθεί και βεβαίως από την άλλη πλευρά για να μην επιτρέψουμε να μονοπωλήσει το ενδεχόμενο μιας «μονομαχίας» των δύο πολιτικών αρχηγών, που είναι κατάφορη παραβίαση αν θέλετε ενός δημοκρατικού παιχνιδιού και παίζει ένα δίπολο πολύ κακό παιχνίδι, με οδηγίες που πήραμε από τον Πρόεδρό μας, τον Πάνο Καμμένο ακυρώνουμε την ομιλία του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και την Τετάρτη 9 του μηνός δίνουμε τη δυνατότητα να γίνει το ντιμπέϊτ όλων των πολιτικών αρχηγών. Εμείς, τουλάχιστον, τις δημοκρατικές διαδικασίες τις σεβόμαστε απόλυτα.

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα επισκεφθεί την Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου. Το μεσημέρι στις 12 στο Βελλίδειο θα δώσει την καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου και το βράδυ θα επισκεφθεί την ΔΕΘ.

ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Έχετε καταλήξει σε ώρα, συντελεστή, κανόνες;

Τ. ΚΟΥΙΚ: Θα είναι από τις 10.00 το βράδυ μέχρι τη 01.00 στην ΕΡΤ.


Αύριο Σάββατο το μεσημέρι στις 12.00, θα έχουμε μία νέα συνεδρίαση της επιτροπής μας και θα στείλουμε την τελική μας εισήγηση στην επίσημη διακομματική στο υπουργείο Εσωτερικών, η οποία φαντάζομαι ό,τι και θα γίνει αποδεκτή. Νομίζω ότι θα κάνουμε τα πάντα ώστε να έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα, από πλευράς περιεχομένου, πολιτική βραδιά».

Related Posts