ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ «ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ» ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ;»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

«Άκουσα τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να λέει σε τηλεοπτική του συνέντευξη, σχετικά με το πώς εκφράζεται σε ομιλίες και δημοσιογράφους, ότι: «Εγώ αυτός είμαι και όποιου του αρέσει και αν δεν του αρέσει και πάλι φίλοι θα είμαστε».

Είναι προφανές, ότι εισάγει νέα λεκτικά ήθη στη παράταξη της ΝΔ, ακολουθώντας τα χνάρια του Αντώνη Σαμαρά, που εκείνος είχε αναγάγει σε πολιτική σχολή τον κουτσαβακισμό.

Κανένας από τους αρχηγούς της ΝΔ, από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή μέχρι τον Κώστα Καραμανλή και με ενδιάμεσους τον Γεώργιο Ράλλη, τον Ευάγγελο Αβέρωφ, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τον Μιλτιάδη Έβερτ δεν είχαν τέτοια δημόσια ρητορική. Τολμώ να πω – επειδή τους έζησα – δεν ήταν έτσι ούτε η προσωπική τους ρητορική.

Αλλά επειδή ο ίδιος ο κ. Μεϊμαράκης θέλει να πλασάρει το προφίλ του «άνετου» και «λαϊκού» αρχηγού, μήπως θα έπρεπε ταυτόχρονα να πλασάρει και το  προφίλ ενός ειλικρινούς πολιτικού αρχηγού;…

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ περιμένουμε ακόμη από τον κ. Μεϊμαράκη να μας καταθέσει – όπως ισχυρίστηκε στον Νίκο Χατζηνικολάου – το έγγραφο που έχει θέσει στο αρχείο την υπόθεση της αναφοράς του ονόματος του στις δικογραφίες, οι οποίες αφορούν στο γνωστό σκάνδαλο των υποβρυχίων. Δεν το έχει πράξει μέχρι σήμερα, αν και πέρασαν 10 μέρες.

Ανεξάρτητα αν ο προκάτοχος του Αντώνης Σαμαράς πρόσφερε τη πλήρη κάλυψη στον Ευάγγελο Βενιζέλο, συμπαρασύροντας ένα ολόκληρο ιστορικό Κόμμα, ο ίδιος ο κ. Μεϊμαράκης γιατί δεν θέλησε να ξεκαθαρίσει την υπόθεση, ζητώντας ο ίδιος να «εκκαθαριστεί» από το ελληνικό Κοινοβούλιο, ώστε να μη μένουν σκιές για τον εαυτό του και για να μην επιβεβαιώνεται, ότι επί των ημερών του ιδίου, αλλά και του Αντώνη Σαμαρά, η ΝΔ προσφέρει πλήρη κάλυψη στα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ;». 

Με αυτά τα σχόλια απάντησε ο Επικεφαλής επικοινωνίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων στη Σύρο, όπου βρέθηκε σήμερα (16.09.15) το πρωί, παραχωρώντας συνέντευξη Τύπου και παρουσιάζοντας τους υποψήφιους Βουλευτές Κυκλάδων των ΑΝΕΛ.

Σχετικά με τις επαφές που είχε στη Σύρο, ο Τέρενς Κουίκ δήλωσε, ότι συναντήθηκε τόσο με τους εργαζόμενους όσο και με τη Διοίκηση των Ναυπηγείων του Νεωρίου, καταγράφοντας τα μέγιστα προβλήματα, που εξακολουθούν να υπάρχουν, με μεγάλες καθυστερήσεις στη μισθοδοσία του Προσωπικού, αλλά και με κατασχέσεις των λογαριασμών της επιχείρησης από την εφορία, λόγω των υψηλών εκπρόθεσμων οφειλών.

Το θέμα του Νεωρίου ο Τέρενς Κουίκ συζήτησε και με τον Δήμαρχο του νησιού Γιώργο Μαραγκό, με τον οποίο κουβέντιασαν επίσης το θέμα του στρατοπέδου, της επέκτασης του αεροδρομίου, όπως και άλλα ζητήματα σχετιζόμενα με τον Τουρισμό και την επιχειρηματικότητα.

Μετά τη Σύρο ο Τέρενς Κουίκ συνοδευόμενος από Πολιτευτές και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ επισκέφτηκε την Τήνο, όπου προσκύνησε τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας και στη συνέχεια είχε συναντήσεις τόσο με τον Δήμαρχο Σίμο Ορφανό όσο και με τον Λιμενάρχη Βασίλειο Αποστολόπουλο.


Στην Αθήνα ο Τέρενς Κουίκ επιστρέφει αργά το βράδυ και αύριο Πέμπτη θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά και την Κόρινθο.

Related Posts