ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περιοδεία σε πέντε νομούς θα πραγματοποιήσει από αύριο Πέμπτη (10.09.15) ο Επικεφαλής επικοινωνίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Το πρωί θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη, συνοδεύοντας τον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο, ο οποίος το μεσημέρι θα δώσει διακαναλική συνέντευξη στο Βελλίδειο.

Στις 15:00 μαζί με την πρώην Υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης και Βουλευτή Σερρών ΑΝΕΛ Μαρία Κόλλια θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στο Κιλκίς στα γραφεία του Κινήματος και θα παρουσιάσουν το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ του νομού.

Στις 17:30 τα δυο στελέχη των ΑΝΕΛ θα φτάσουν στις Σέρρες, ιδιαίτερη εκλογική Περιφέρεια της Μαρίας Κόλλια, προκειμένου να έχουν συναντήσεις με εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Στις 19:30 ο Τέρενς Κουίκ και η Μαρία Κόλλια θα δώσουν συνέντευξη Τύπου και στη Δράμα, στο ξενοδοχείο ΞΕΝΙΑ, όπου επίσης εκεί θα παρουσιάσουν τους υποψήφιους Βουλευτές των ΑΝΕΛ.

Και στους τέσσερις νομούς της περιοδείας του ο Επικεφαλής επικοινωνίας των ΑΝΕΛ θα έχει συναντήσεις εργασίας με πολιτευτές και τοπικά οργανωτικά στελέχη του Κινήματος.


Ο Τέρενς Κουίκ θα επιστρέψει στην Αθήνα αργά το βράδυ και την επόμενη ημέρα, Παρασκευή, θα αναχωρήσει για την Κέρκυρα, όπου και θα παρουσιάσει το εκεί τοπικό ψηφοδέλτιο.

Related Posts