ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΞΕΘΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΝ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ, ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΛΙΣΤΑΡΧΟΥΣ. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΕΛ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΞΕΘΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΝ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ, ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΛΙΣΤΑΡΧΟΥΣ. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΕΛ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ»

ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ

«Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΕ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΗΣ ΤΙΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ, ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ»

Ο Επικεφαλής της Επικοινωνίας των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ μετείχε σήμερα (04.09.15) στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ που συντονίζουν Γιάννης Δάρας και Μαριλένα Κατσίμη. Μετείχε επίσης και στην μεσημεριανή εκπομπή του ΑΛΦΑ με τον δημοσιογράφο Σπύρο Χαριτάτο.

Οι κυριότερες παρεμβάσεις του αφορούσαν στα εξής:

ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ «ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ»

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ οδήγησαν και τους τρεις θεσμούς να συμφωνήσουν επιτέλους, ότι πρέπει να υπάρξει διευθέτηση χρέους. Τον Οκτώβριο μετά τη πρώτη αξιολόγηση ανοίγει οριστικά κι ο δρόμος για επιμήκυνση πολλών δεκαετιών και για μείωση του επιτοκίου, που φυσικά δεν θα ξαναβάλει σε περιπέτειες την Ελλάδα, όπως εκείνο το εγκληματικό PSI των Βενιζέλου – Σαμαρά, που «τίναξε στον αέρα» τους μικροομολογιούχους και τα αποθεματικά των ασφαλιστικών Ταμείων, Νοσοκομείων, ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Υπενθυμίζω, ότι όταν τον Νοέμβριο του 2014 το ΔΝΤ άνοιξε με έμφαση το θέμα του χρέους, η Γερμανία αντέδρασε αρνητικά και ο πρωθυπουργός Σαμαράς με τον συνέταιρο του Βενιζέλο άλλοτε σιωπούσαν προκλητικά και άλλοτε σιγοντάριζαν το Βερολίνο. Αυτοί ήταν εκείνοι, που τολμούν να εγκαλούν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και τη σκληρή διαπραγματευτική μάχη, που έδινε προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας, όταν ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, οι αρχηγοί τους και οι Υπουργοί τους πήγαιναν στις Βρυξέλλες με κατεβασμένα χέρια και έπαιρναν εντολές και επέστρεφαν σε 24 ώρες στην Αθήνα για να τις εφαρμόσουν.
Επιπλέον, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος Μάριο Ντράγκι με την τριετή συμφωνία εξόδου από τη κρίση, διασφαλίζονται και οι καταθέσεις των Ελλήνων».


ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ

«Οι Έλληνες δεν θα επιτρέψουν την επιστροφή εκείνων, που εξέθρεψαν και προστάτεψαν μιζαδόρους, καταχραστές δημόσιου χρήματος, φοροφυγάδες, τους κρυμμένους λίσταρχους σε διάφορες λίστες Λαγκάρντ, Λονδίνου, Λιχτενστάιν κλπ. Και είναι προφανές, ότι με όλους αυτούς, όπως και με τους όποιους εθνομηδενιστές, οι ΑΝΕΛ δεν μπορούν να συνεργαστούν.

Με την ευκαιρία οφείλω να εκφράσω την έκπληξη μου, που η συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ - δυστυχώς ακόμη και διαδικτυακών - όπως και το σύνολο των Βουλευτών και στελεχών ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΠΟΤΑΜΙ (για όλους αυτούς δεν έχω έκπληξη) που αποσιωπούν το μέγα σκάνδαλο με τα γερμανικά υποβρύχια, που διαβίβασαν στις αρχές Φεβρουαρίου 2015 με δικογραφίες στη Βουλή η Στρατιωτική Δικαιοσύνη, αλλά και ο Άρειος Πάγος. Κανένας δεν μιλάει για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, που καταχώνιασε στο συρτάρι της αυτές τις δικογραφίες με αναφορά σε Βενιζέλο Τσοχατζόπουλο, Παπαντωνίου και Μειμαράκη, δηλαδή τέσσερις πρώην Υπουργούς Εθνικής Άμυνας.

Επίσης, αναρωτιέμαι γιατί η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν εισήγαγε το θέμα στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής και μετά στην Ολομέλεια, έτσι ώστε να αποφασίσει το Σώμα των Ελλήνων Βουλευτών για τη πορεία των δικογραφιών.

Δεν μπορεί τέτοια σοβαρά θέματα να περιορίζονται σε μια ξεπέτα αναφοράς για παραλαβή των δικογραφιών, μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα της Ολομέλειας και μετά βαθύ καταχώνιασμα στο Προεδρικό συρτάρι».ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

«Οι τραγικές εξελίξεις με αποκορύφωμα τον τρίχρονο Αιλάν, αλλά και τις πολύ πρόσφατες πολύνεκρες τραγωδίες στη κεντρική Ευρώπη και τις θάλασσες μεταξύ Ιταλίας και Λιβύης, επιβεβαίωσαν, δυστυχώς, αυτά που έλεγαν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ από τότε που το μεταναστευτικό γινόταν πρόβλημα για τη Πατρίδα μας.

Δικαιωθήκαμε, διότι λέγαμε με έμφαση, ότι το πρόβλημα δεν είναι δικό μας, ελληνικό, αλλά καθαρά ευρωπαϊκό, εγκαλώντας την απάθεια της Γερμανίας και των «δορυφόρων» της, όπως και της Κομισιόν. Δυστυχώς, με ανθρωποθυσίες επιβεβαιωθήκαμε για το πάγιο αίτημα μας, να αλλάξει η Συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ και να υπάρξουν ρυθμίσεις στη Συμφωνία Σένγκεν, χωρίς κανένας να μας ακούει.

Ήταν επόμενο
, πολύ περισσότερο, όταν ανέβηκε η μαύρη σημαία των Τζιχαντιστών στο Κάστρο της Παλμύρας τα εκατομμύρια των Σύρων προσφύγων να χάσουν κάθε ελπίδα επιστροφής στη πατρίδα τους και να περνάνε ως τσουνάμι στα ελληνικά νησιά, ψάχνοντας δρόμο διαφυγής προς τη Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη, μέσω των βορείων συνόρων μας

Τώρα τρέχουν όλοι. Η Μέρκελ αναστέλλει το Δουβλίνο ΙΙ, η Ιταλία ζητά αλλαγές στη συνθήκη Σέγκεν, ο Επίτροπος Αβραμόπουλος αποφάσισε να πάει στη Κώ, σε λίγες μέρες θα γίνει έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε.


ΤΏΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ όλοι τρέχουν για να βρουν ευρωπαϊκές λύσεις για τις οποίες οι ΑΝΕΛ ζητάμε μήνες, χρόνια τώρα».

Related Posts