ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΜΕΝΕΣ» ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΑ 105 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ»

ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ


Ο επικεφαλής Επικοινωνίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουικ, παραχωρώντας συνέντευξη στη δημοσιογράφο Κατερίνα Πολύζου του ραδιοφωνικού σταθμού ΕΡΑ ΧΑΝΙΩΝ, απαντώντας σε ερώτηση για τη Διαφθορά, έκανε το εξής σχόλιο σχετικά με την εμπλοκή του ονόματος του Προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη στις δικογραφίες για την υπόθεση των υποβρυχίων:

«Αισθάνομαι ντροπή για ορισμένα ΜΜΕ και την επιλεκτική τους διαχείριση σε θέματα διαφθοράς. Και είναι και επιλεκτική και ύποπτη η συμπεριφορά τους, καλύπτοντας με τη σιωπή τους τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στις δικογραφίες για τα υποβρύχια που βρίσκονται καταχωνιασμένες στο συρτάρι της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Μιλάμε για πληρωμή των Γερμανών επι των ημερών της Υπουργείας του με 105 εκατομμύρια ευρώ!!! Και δεν ασχολούνται.

Κάθε μέρα ζητάνε και από ένα καινούργιο χαρτί για την πρώην τεχνική εταιρία του Αλέκου Φλαμπουράρη, αλλά για το ένα και μοναδικό χαρτί που ζητάμε να μας παρουσιάσει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Αναφέρομαι στο έγγραφο που ψευδώς είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου ο Πρόεδρος της ΝΔ ότι αποδεικνύει πως οι δικογραφίες για τα 105 εκατομμύρια των υποβρυχίων, μπήκαν στο αρχείο!

Αν το θέμα αυτό ειχε το όνομα του Πάνου Καμμένου ή του οποιουδήποτε στελέχους των ΑΝΕΛ, θα μας είχαν λιώσει στη κρτική και την επιθεση. Ενώ τώρα, επειδή ο εμπλεκόμενος λέγεται Μεϊμαράκης (κατά σύμπτωση καταχωνιασμένος στο ίδιο συρτάρι με τον Βενιζέλο, τον Παπαντωνίου και τον έγκλειστο Τσοχατζόπουλο) οι επίλεκτες δημοσιογραφικές ομάδες έχουν πάθει αφωνία και αγκύλωση στο χέρι που γράφουν. Συνένοχοι στη συγκάλυψη ενός τεράστιου πολιτικού σκανδάλου».Related Posts