ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ: «ΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ»

Τέρενς Κουίκ: «Ζητήθηκε η παραίτηση του Δημήτρη Καμμένου. Κανένα πρόβλημα με τον Ν. Νικολόπουλο»πηγή: 24corfu.com
Την παραίτηση του Υφυπουργού Δικτύων, Υποδομών και Μεταφορών Δημήτρη Καμμένου ζήτησε ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Πάνος Καμμένος όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή ΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ το βράδυ της Τετάρτης ο Υφυπουργός Επικρατείας παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ. Ο κύριος Κουίκ διευκρίνισε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας ζήτησε από τον Δημήτρη Καμμένο να διευκολύνει την Κυβέρνηση μέχρι να αποσαφηνιστεί τι ακριβώς έχει γίνει.
«Μέχρι την απόδειξη της αλήθειας για την υπόθεση των αντισημιτικών ρατσιστικών αναρτήσεων, ο υφυπουργός θα διευκολύνει με την παραίτησή του», έγραψε ο Πάνος Καμμένος στο Twitter.
Η ανακοίνωση παραίτησης του Δημήτρη Καμμένου
Στην ανακοίνωσή του, ο Δημήτρης Καμμένος σημειώνει ότι έπειτα από την έκταση που έλαβαν οι «υποτιθέμενες»- όπως τις χαρακτηρίζει δημοσιεύσεις του στα κοινωνικά δίκτυα, ζήτησε από τον Μανώλη Σφακιανάκη να ελέγξει τους λογαριασμούς, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Συνεχίζει όμως πως πρωταρχικός του στόχος είναι το συμφέρον της πατρίδας και η ομαλή λειτουργία της κυβέρνησης και για αυτό το λόγο δηλώνει την παραίτησή του, ενώ καταλήγει ότι η αλήθεια θα λάμψει σύντομα.
«Υστερα από τα σημερινά δημοσιεύματα και την τεράστια έκταση που έλαβε το ζήτημα των υποτιθέμενων δημοσιεύσεων στα κοινωνικά δίκτυα, επικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον κ. Μανώλη Σφακιανάκη με εντολή του οποίου ομάδα ειδικών ήλεγξε τους συγκεκριμένους λογαριασμούς χωρίς αποτέλεσμα.
Θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο μου το συμφέρον της πατρίδας, την ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης και τιμώντας την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού στο πρόσωπό μου, δηλώνω την παραίτηση μου από τη θέση του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και συγχρόνως θα καταθέσω μήνυση κατ’ αγνώστων και πολύ σύντομα η αλήθεια θα λάμψει».
Ο Υφυπουργός Επικρατείας επίσης τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα πλέον στις σχέσεις του Προέδρου των ΑΝ.ΕΛ Πάνου Καμμένου με τον Βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, αφού το μεσημέρι της Τετάρτης γευμάτισαν μαζί και δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις.
Ο κύριος Κουικ είπε χαρακτηριστικά ότι σε μια οικογένεια υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, παράπονα και ίσως γκρίνιες αλλά στο τέλος όλα λήγουν ομαλά.

Related Posts