ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΚΜΑΔΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Ο «ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΣ» ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΚΜΑΔΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Ο «ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΣ» ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

Ο επικεφαλής Επικοινωνίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και πρώην Υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων τόσο του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 και ΕΡΑ Χανίων σχετικά με την αποτυχία των δημοσκοπήσεων, έκανε το εξής σχόλιο:

«Θα σταθώ ειδικότερα στην περίπτωση της αθλιότητας των «δημοσκοπήσεων» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που συνεργαζόταν με τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Εδώ δεν μιλάμε για μια απλή αποτυχία όπου έδιναν 1.5% - 2% στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ δημιουργώντας την ψυχολογία στον κόσμο ότι η ψήφος τους σε εμάς είναι μια χαμένη ψήφος. Μιλάμε για μία ευθεία «δολοφονική» επίθεση σε βάρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, όπως σχολίασε γενικότερα για τις δημοσκοπήσεις και ο Πρόεδρός μας Πάνος Καμμένος.

Αν υπάρχει έστω και η παραμικρή ικμάδα αξιοπρέπειας, οφείλει ο «δημοσκόπος» Αν.Καθηγητής Νίκος Μαραντζίδης, στέλεχος του «ΠΟΤΑΜΙΟΥ», να παραδώσει την πανεπιστημιακή του θέση. Ειδάλλως, αν δεν το πράξει ο ίδιος, θα πρέπει να επιληφθεί η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθώς στο όνομα αυτού του κυρίου, διασύρεται βάναυσα η επιστημονική και επιμορφωτική αξιοπιστία του.

Εξάλλου θεωρώ δεδομένη την επικινδυνότητά του ή την ασχετοσύνη του, στο να μαθαίνει τα παιδιά μας την επιστήμη τους με απόλυτη διαστρέβλωση.

Η ανοχή μας εξαντλήθηκε. Έως εδώ. Από εκεί και πέρα θα τον συμπαρασύρει ένα πραγματικό «ποτάμι» νομικών αντιδράσεων από την πλευρά μας.

Τέλος, δεν θέτω θέμα πώς είναι δυνατόν αυτός ο κύριος να πλασάρει «δημοσκοπικές» έρευνές του χωρίς να είναι μέλος της Ένωσης των Επαγγελματικών Εταιριών Δημοσκοπήσεων. Δεν το θέτω, γιατί απλούστατα και εκείνες έφαγαν το απόλυτο «μαύρο», όσα συγνώμη και αν ζητούν εκ των υστέρων


ΥΓ: Αυτές οι άθλιες «δημοσκοπήσεις» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας έγιναν επ´ αμοιβή; Ή στο δωρεάν;».

Related Posts