ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ Η ΣΥΜΠΑΓΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΛΥΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΧΜΟΒΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

«Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ»

«ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ Η ΣΥΜΠΑΓΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ»

Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Τέρενς Κουίκ έδωσε σήμερα (23.08.15) δυο συνεντεύξεις, η μία στη τηλεόραση της ΕΡΤ στους δημοσιογράφους Γιάννη Δάρα και Μαριλένα Κατσίμη και η άλλη στην εφημερίδα «ΚΟΝΤΡΑ NEWS» στην δημοσιογράφο Σοφία Λιάκου.Τα κυριότερα σημεία έχουν ως εξής:

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΥΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΧΜΟΒΙΟΥΣ

«Οι εκλογές ήταν λύση ανάγκης απέναντι στη δραχμόβια Ομάδα Λαφαζάνη. Απέδειξαν, ότι κάποιοι της Αριστεράς «κολλημένοι» στην ιδεολογία τους, δεν μπορούν αυτή την ιδεολογία να την διαχειριστούν στην άσκηση της εξουσίας, με αποτέλεσμα να πρωταγωνιστούν σε διασπάσεις. Και αυτό το έχει αισθανθεί πολλές φορές η Αριστερά από κάποιους που είναι «κολλημένοι» στα «πιστεύω» τους και δεν βλέπουν πιο πλατιά τις αναγκαιότητες και τις εξελίξεις».

Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ

«Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μοιάζει σαν να μην αποδέχθηκε ποτέ την ιδέα να είναι ο Αλέξης Τσίπρας αρχηγός στον ΣΥΡΙΖΑ και όχι εκείνος. Υπηρέτησε την Δαμανάκη, τον Κωνσταντόπουλο, τον Αλαβάνο, αλλά για τους λόγους που μόνο εκείνος έχει μέσα στα εσώψυχά του, προφανώς δεν μπόρεσε να αποδεχθεί ένα φρέσκο μυαλό, έναν νέο πολιτικό με διευρυμένη την αντίληψη για τον ρόλο της Αριστεράς στις σύγχρονες κοινωνίες και στον χώρο της Ευρώπης, όπως είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

Ήθελε να γίνει αρχηγός. Και έκανε το όνειρο του πραγματικότητα, με όλους εκείνους που διαφημίζουν την καταστροφική επιστροφή της χώρας μας στο εθνικό νόμισμα».

ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

«Ο Αλέξης Τσίπρα επέλεξε να «ακρωτηριάσει» το Κόμμα του, αντί να επιτρέψει να ακρωτηριάσουν κάποιοι την Ελλάδα. Έβαλε την Πατρίδα πάνω από το Κόμμα του.

Το ίδιο έπραξε με απόλυτη πατριωτική ευθύνη και ο Πάνος Καμμένος. Πήρε μια πολύ δύσκολη απόφαση, προτιμώντας να βάλει την Ελλάδα πάνω από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Απέδειξε για μια ακόμη φορά, ότι προτίμησε μια επώδυνη συνθηκολόγηση - για τον ίδιο και για όλους εμάς, που τον στηρίξαμε και τον στηρίζουμε - από το να αφήσει τη Πατρίδα μας να περιπέσει στο απόλυτο, ανεξέλεγκτο χάος».

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

«Οι λογικά σκεπτόμενοι Έλληνες ψηφοφόροι, ανεξάρτητα της κομματικής τους ρίζας, εκτίμησαν και θα επιβραβεύσουν στον υπέρτατο βαθμό την συμπαγή συμπεριφορά της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, σε όλες τις κρίσιμες ψηφοφορίες στη Βουλή. Αυτό το εισέπραξα σε όλες τις πόλεις, που επισκέφθηκα τις τελευταίες ημέρες, από την Θράκη μέχρι τα Επτάνησα».

ΟΙ ΑΝΕΛ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

«Εάν αυτό κρίνει με τη ψήφο του ο ελληνικός λαός στις επόμενες κάλπες, φυσικά και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε σε κυβερνητικό επίπεδο με τον Αλέξη Τσίπρα και το Κόμμα του».

ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΜΕ ΘΑ ΠΑΤΡΟΝΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΦΑΖΑΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ

«Θυμάμαι τις ημέρες τη απόλυτης κρίσης, που η συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ και κυρίως τα γνωστά κανάλια, πίεζαν τον Τσίπρα και την κυβέρνηση μας να επιτύχει μια συμφωνία, έστω και αν αυτή θα περιείχε ορισμένους δύσκολους όρους.

Τώρα όλα αυτά τα κανάλια είναι που ασκούν επιθετική πολιτική στον Αλέξη Τσίπρα, τον Πάνο Καμμένο και όλους εμάς.

Και θυμηθείτε, ότι στη προεκλογικέ περίοδο, όλα αυτά τα ΜΜΕ, θα πατρονάρουν και θα διαφημίζουν στον υπέρτατο βαθμό τους λαφαζανικούς υπέρμαχους της Δραχμής. Το σύστημα δεν μας θέλει στα πόδια του, αλλά δεν θα του περάσει».

ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

«Επειδή αρχίζει να τίθεται το ερώτημα, αν μετά τις εκλογές υπάρχει περίπτωση να αποδεχθούμε συνεργασία με το Κόμμα του Λαφαζάνη, σας δηλώνω κατηγορηματικά, ότι εγώ προσωπικά δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να συμπράξω μαζί τους. Φαντάζομαι, ότι αυτό θα το υιοθετήσουν όλοι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εγώ είμαι Ευρωπαιστής, είμαι ένα «καραμανλόπαιδο», στηρίζω τον Ευρωπαιστή Τσίπρα, θα δώσω μάχη με το πατριωτικό Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να έχω σχέση με όλους αυτούς, που σχεδίασαν τη διάσπαση, επεζήτησαν την πτώση της Κυβέρνησης Τσίπρα και εφαρμόζοντας τις σταλινικές τους φιλοσοφίες, θέλουν να δραχμοδιαλύσουν την Ελλάδα».
Related Posts