ΟΙ ΔΡΑΧΜΟΒΙΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΤΑΥΤΊΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΟΙΜΠΛΕΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Οι δραχμΟβιοι που επιχειροΥν να κΑνουν πΑρτυ μΕσα στη ΒουλΗ, ταυτίζονται με τις λογικΕς ΣΟιμπλε ΠΟΥ θΕλουν μια ΕλλΑδα Εξω απΟ το ΕυρΩ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. που σημαΙνει πλΗρΗς ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ και διΑλυση της ΠατρΙδας»

ΔηλΩσεις του ΥφυπουργοΥ ΕπικρατεΙας Τέρενς ΚουΙκ

Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε ερώτημα δημοσιογράφων στην είσοδο της Βουλής έκανε την εξής δήλωση:

«Κανείς δεν ισχυρίζεται, ότι πολλά από τα μέτρα που θα ψηφιστούν απόψε δεν είναι δύσκολα. Αν και κάποια άλλα είναι απαραίτητα για τον εξορθολογισμό του ελληνικού κράτους που πρέπει επιτέλους να γίνει.

Δεν μπορώ να μπω στη λογική εκείνων, που ταυτίζονται με τη λογική του Σόιμπλε και του οποιουδήποτε άλλου μέσα στον ευρωπαϊκό χώρο, που θέλουν να δουν την Ελλάδα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκτός Ευρωζώνης, μια Ελλάδα διαλυμένη και σε πλήρη κατάρρευση.
Πρέπει όλοι οι βουλευτές να αντιληφθούν, ότι δεν είναι δυνατόν η πατρίδα μας να παραδοθεί στα χέρια των δραχμόβιων, που επιχειρούν αυτή τη στιγμή μέσα στην αίθουσα του Κοινοβουλίου να κάνουν το δικό τους «πάρτυ».


Ως ανυποχώρητος Ευρωπαϊστής και θέλοντας να ξαναδώ μια ισχυρή Πατρίδα, ζητώ να δοθεί απόψε η κατάλληλη απάντηση σε όλους αυτούς τους δραχμόβιους».


Related Posts