ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υφυπουργός στον ΠρωθυπουργόΤέρενς Κουίκάσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Κομοτηνή και μετά έκανε την εξής δήλωση:

«Σήμερα ψήφισα για μία Ελλάδα στην Ευρώπη και στο ευρώόπως οφείλει να είναιΤων λαώνεθνώναλληλεγγύης που διακήρυττε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ισοτιμίας που διακήρυττε ο Ζισκάρ Ντ ΕστένΣήμερα είπα όχι στην Ευρώπη της λογικής Σόιμπλεπου μέσα σε όλα στοχεύει στην ισοπέδωση όλου του πλούτου της πατρίδας μουαπό τον Τουρισμό μέχρι την πρωτογενή παραγωγή.

Σήμερα ψήφισα ακούγοντας την αγωνία των νέων ανθρώπωντις ηλικίες 18 - 35, που σε συντριπτικό ποσοστό μας δίνουν το μήνυμα για ΟΧΙΌπως το ίδιο μήνυμα μας δίνουν οι στους 10 συνταξιούχουςπου δεν λύγισαν από τα ΑΤΜ και τα ΜΜΕ.

Πάντωςσε μία Δημοκρατία και πόσο μάλλον σε ένα κορυφαίο Δημοψήφισμαείναι υποχρέωση ΟΛΟΙ να σεβαστούν την όποια ετυμηγορία του ελληνικού λαού και επάνω σε αυτή να δουλέψουν με απόλυτο ενωτικό πνεύμα.

Το ίδιο θα πράξει και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρός μας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος.

ΑύριοΑΥΤΗ η κυβέρνησημε πρώτο πρώτο τον Αλέξη Τσίπραθα πάει στις Βρυξέλλες για να κλείσει την συμφωνίασεβόμενοςαν αυτή είναι η λαϊκή εντολήαπόλυτα και το ΝΑΙ.

Οι άλλοι θα σεβαστούν το ΟΧΙτην απόφαση των Ελλήνων για ΟΧΙ και να στηρίξουν την επίτευξη συμφωνίας μέσα στα πλαίσια της ευρωζώνης και της ευρωπαϊκής οικογένειας;

Εδώ θέλω να δω πόσο κάποιοι είναι δημοκράτες στη πράξη και όχι στα λόγιαΠόσοι σέβονται το λαό και δεν είναι υπάκουα στρατιωτάκια ενός επικίνδυνου συστήματος.

Αυτό πάει και στους ευρωπαίους ηγέτες που οφείλουν να σεβαστούν την ελληνική δημοκρατίατην Ευρώπη του Σουμάν και τις διακηρύξεις του ΟΗΕ.

ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ

Σε ότι αφορά ειδικότερα την Θράκηθα ήθελα να προσθέσω τα εξής:

Με βάση τα όσα διαχέονταικαταδικάζω και θεωρώ απαράδεκτη την όποια παρέμβαση του Προξενείου στις εσωτερικές μας υποθέσειςΚαι αυτή είναι ανυποχώρητη άποψη και θέση και δική μου ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ και ΟΛΩΝ των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Δεν με εξοργίζει μόνο αν το Προξενείο δίνει γραμμή για ΟΧΙ ή ΝΑΙΜε εξοργίζει που για μία ακόμα φορά εμπλέκει ψηφοφόρους της ΘράκηςΈλληνες πολίτεςσε εκλογικές διαδικασίες της πατρίδας μου.

Είναι υποχρέωση να έχουμε και αύριο συνέχεια χειρισμών εκ μέρους της Ελληνικής Δημοκρατίαςτου Υπουργείου Εσωτερικώναλλά και του υπουργείου Εξωτερικώνπου ήδη προειδοποίησε να μην πραγματοποιηθεί στη περιοχή μας επίσκεψηαυτό το τριήμεροτου Τούρκου Υπουργού ΠΕΧΩΔΕΕπίσκεψη η οποία και ματαιώθηκε.
Related Posts