Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ Η ΒΙΩΣΙΜΗ ΛΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΒΕΜΠΕΡ ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΝΔ

Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου έκανε τις εξής επισημάνσεις:

«Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατέστησε σαφές για ακόμη μια φορά, σήμερα, στο Ευρωκοινοβούλιο, ότι η Ελλάδα αναζητά την βιώσιμη λύση του προβλήματός της μέσα στην Ευρωζώνη και μέσα στην Ε.Ε.

Η δευτερολογία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και κυρίως οι υπενθυμίσεις και οι απαντήσεις που έδωσε στον Πρόεδρο του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ, ήταν άξιες ενός Έλληνα πολιτικού, που μάχεται για την Πατρίδα του, για την Πατρίδα μας.

Εξαιρετικό και το κλείσιμο της δευτερολογίας του Πρωθυπουργού, με την αναφορά στην Αντιγόνη του Σοφοκλέους.

Σε μια εθνική προσπάθεια, την οποία συνυπογράφουν πέντε αρχηγοί Κομμάτων σε Κοινό Ανακοινωθέν, που εκδόθηκε μετά την προχτεσινή σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, αν και έχουν περάσει αρκετές ώρες, ακόμη περιμένω την οφειλόμενη αντίδραση του νέου πρόεδρου της ΝΔ, στα όσα προσβλητικά εκτόξευσε εναντίον του Πρωθυπουργού της χώρας και της ίδιας της Πατρίδας μας ο Πρόεδρος του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ, στον ευρωπαϊκό συνασπισμό του οποίου ανήκει και η ΝΔ.

Η σιωπή - σε καμιά περίπτωση - δεν μπορεί να συνεκτιμηθεί ως θετικό πρόσημο στην συμμετοχή της ΝΔ σε αυτές τις πολύ σημαντικές ώρες και μέρες, όπου και η ρητορεία παίζει τον ρόλο της. Είναι κρίμα μια επιχειρούμενη νέα αφετηρία της ΝΔ, να αποκτά χαρακτηριστικά της επιζήμιας εποχής Αντώνη Σαμαρά».

Related Posts