ΣΤΕΛΝΩ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΣΤΕΛΝΩ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

«ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΨΙΝΟΥ ΝΑΙ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΟΧΙ»

Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Τέρενς Κουίκ, προσερχόμενος πριν από λίγο στη Βουλή και απαντώντας σε σχετικό ερώτημα δημοσιογράφων, έκανε την εξής δήλωση:

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, με δηλώσεις που έχει κάνει και ο Πρόεδρός μας Πάνος Καμμένος, ξεκαθαρίσαμε ότι πορευόμαστε μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα και στηρίζουμε τη κυβέρνηση. Αυτό είναι μήνυμα ενότητας.

Πολλές φορές στη ζωή μας, οι περισσότεροι από εμάς, ίσως και όλοι οι άνθρωποι, έχουμε κανει πράγματα που δεν θέλαμε ή που μας τα επέβαλαν. Και τελικά τα κάναμε και πολύ καλύτερα από εκείνους που τα πίστευαν.

Εν προκειμένω σε καμία περίπτωση δεν ισχυρίζομαι ότι αυτό που θα ψηφίσουμε και θα στηρίξουμε δεν περιέχουν σκληρά και δύσκολα μέτρα. Αλλά δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να αφήσω την Ελλάδα να γίνει μια χώρα έξω από την Ευρώπη, με ένα άλλο νόμισμα, την ώρα που κάποιοι μιλάνε για (δυσμενείς) συνέπειες που μπορεί να έχει το αποψινό ΝΑΙ, αλλά κανένας από αυτούς δεν εξηγεί την καταστροφική συνέπεια του αποψινού ΟΧΙ».

Related Posts