Κουίκ: Δεν βλέπω ότι σήμερα θα βγει «λευκός καπνός»
Μιλώντας στον realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Τέρενς Κουίκ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πορεία της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές.

«Δεν βλέπω ότι σήμερα θα βγει ο λεγόμενος “λευκός καπνός” από το Eurogroup, αλλά ότι θα γίνει σε ένα κλίμα συγκαταβατικό -δεν θα πω θετικό- είναι γεγονός, διότι χθες είχαμε το πολύ σημαντικό τηλεφώνημα Γιούνκερ - Τσίπρα, όπου υπήρξαν μερικές διευκρινίσεις από πλευράς του κ. Γιούνκερ, ένα τηλεφώνημα που το ήθελαν και οι δύο πλευρές.

Και μάλιστα, υπήρχε μια δήλωση του κ. Γιούνκερ -αν την κατάλαβα και την αποδίδω σωστά- ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορεί να έχουμε καλές εξελίξεις», σημείωσε ο υφυπουργός Επικρατείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, έστειλε επιστολή προς το ΔΝΤ, ζητώντας τα ονόματα των δημοσιογράφων με αφορμή το θέμα που έχει ανακύψει έπειτα από τα όσα είπε ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτης Ρουμελιώτης στη Βουλή.
«Είναι υποχρεωμένοι να δώσουν μια απάντηση. Είτε δεν έχουν κάνει τέτοιες εκπαιδεύσεις ή ότι δεν μπορούν να δώσουν τα ονόματα», τόνισε χαρακτηριστικά.
Related Posts