ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ  ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΚΥΠΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ-ΜΑΝΑΣ  ΧΑΡΙΤΑΣ ΜΑΝΤΟΛΕΣ

Αναχωρεί σήμερα (06.05.15) το απόγευμα για διήμερη επίσκεψη στη Κύπρο, ο Υφυπουργός Επικρατείας στον Πρωθυπουργό, για τον Συντονισμό του κυβερνητικού έργου Τέρενς Κουίκ.

Αύριο Πέμπτη θα έχει ιδιαίτερες συναντήσεις με τους Υπουργούς Εξωτερικών Γιαννάκη Κασουλίδη, Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Καδή, Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικο και Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Μάριο Δημητριάδη.

Επίσης ο Υφυπουργός Επικρατείας θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκη Ομήρου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Μεγαλόνησο, ο Τέρενς Κουίκ, μετά από προσωπική τηλεφωνική πρόσκληση που του απηύθηνε η εμβληματική από τα κατεχόμενα γυναίκα - μάνα Χαρίτα Μάντολες, θα παραβρεθεί απόψε και θα απευθύνει χαιρετισμό, στην παρουσίαση του βιβλίου που αφορά την ηρωική και μοναδική πορεία της ζωής της. Βιβλίο που έγραψε η Ευρυδίκη Περικλέους – Παπαδοπούλου  με τίτλο «Ως Αληθώς - Η Ζωή της Χαρίτας Μάντολες».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, με ομιλητές τον Υπουργό Παιδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας και τον Μητροπολίτη Κυρήνειας.


Ο Υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ θα επιστρέψει στην Αθήνα την Πέμπτη το απόγευμα.

Related Posts