ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΟΝΤΟΝΗ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΟΝΤΟΝΗ

«ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ UEFA ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ. ΟΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΑΝΕΛ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΒΙΑΣ»

Ο Υφυπουργός Επικρατείας για τον Συντονισμό του κυβερνητικού έργου Τέρενς Κουίκ, έπειτα από συνάντηση που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, μετά το πέρας του ταξιδιού του δεύτερου στην Γενεύη, έκανε την εξής δήλωση αναφορικά με την έκβαση των συνομιλιών με την UEFA:

«Με τον συνάδελφο κ. Κοντονή μιλήσαμε για τα αποτελέσματα του ταξιδιού στη Γενεύη και μου είπε ότι έχει πλέον ένα σαφές πλαίσιο συμφωνίας με την UEFA. Η συμφωνία αυτή θα κατατεθεί αύριο Τετάρτη σε τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο που πρόκειται να περάσει το πρωί επί της αρχής και κατ΄ άρθρο το απόγευμα. Τα θέματα αναλαμβάνει αύριο στη Βουλή ο Τομεάρχης Αθλητισμού των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης. Αυτό που θα ήθελα να προσθέσω είναι, ότι οι ΑΝΕΛ θα το ψηφίσουν - φαντάζομαι, θα σας το πει και ο κύριος Χαϊκάλης - από τη στιγμή που θα ενσωματωθούν γραπτώς οι παρατηρήσεις του κυρίου Ινφαντίνο, οι οποίες ήρθαν στις 2 του μηνός και κατοχυρώνουν τις αποδεκτές αμοιβαία θέσεις.

Οι ΑΝΕΛ παρέχουν την πλήρη συμπαράσταση στον αγώνα που κάνει ο Σταύρος Κοντονής στο θέμα της βίας, γιατί όλοι αναρωτιόμαστε πώς είναι δυνατόν οι ευρωπαϊκοί αγώνες να γίνονται σε γήπεδα εκκλησίες και στο εσωτερικό πρωτάθλημα να γίνεται χαμός. Αυτό πρέπει να τελειώνει.

Θέλω, προσωπικά, να ευχαριστήσω τον κ. Κοντονή για τη συνεργασία μας, τον οποίο διαβεβαίωσα, ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, μόλις ψηφιστεί το νομοσχέδιο, θα ξεκινήσουμε σκληρό αγώνα για να πείσουμε όλους τους εμπλεκόμενους στο ποδόσφαιρο, αλλά και σε άλλα αθλήματα, ότι πρέπει τα γήπεδα να γίνουν Σαββατοκύριακα απόλαυσης της κάθε οικογένειας».

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΟ ΣΠΟΡ24
Related Posts