ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ. ΕΙΧΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΩ ΤΩΡΑ»


«ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΟΙΩΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ; ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»

«Δεν είμαι από εκείνους που ανέχονται την αναρχία. Είχα ξεκάθαρη άποψη στα δημοσιογραφικά μου χρόνια και δεν θα την μεταβάλλω τώρα.

Είναι αυτονόητο, ότι προσωπικά δεν μπορώ να αποδεχτώ τέτοιες συμπεριφορές και φαντάζομαι – για να μην σας πω, ότι είμαι βέβαιος – ότι την ίδια άποψη την έχουν και όλοι όσοι στηρίζουν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Έχω όμως να κάνω ένα βασικό ερώτημα: Αυτοί οι «μπαχαλάκηδες», αυτοί οι κουκουλοφόροι, όλοι αυτοί οι 50 - 100 που κάθε μέρα μας αναστατώνουν, ποιους σκοπούς εξυπηρετούν; Ποιών τα συμφέροντα προωθούν με τις «δραστηριότητες» τους;

Πάντως όχι της Δημοκρατίας και όχι των Κινημάτων. Εάν νομίζουν, ότι με τις ενέργειες τους μπορούν να αποσταθεροποιήσουν την κυβέρνηση, όπως πολλοί το απεργάζονται και το επιθυμούν, τους πληροφορώ ότι κάνουν λάθος. Δεν θα το καταφέρουν».

Αυτό δήλωσε ο Υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ απαντώντας σήμερα το πρωί στην Λαμία, σε σχετική ερώτηση των τοπικών ΜΜΕ.

Η δήλωση έγινε μετά την συνάντηση εργασίας που είχε με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κωνσταντίνο Μπακογιάννη.

Όπως τόνισε ο ίδιος, τα θέματα που συζητήθηκαν με τον Περιφερειάρχη ήταν τα εξής:

Τα προγράμματα ΕΣΠΑ, οι εκτεταμένες ζημιές σε περιοχές, όπως η Δυτική Ευρυτανία, από τα τελευταία πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα και η διαλυμένη κατάσταση στο δίκτυο Νοσοκομείων Κέντρων Υγείας σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας.Related Posts