ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΦΥΓΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ«ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΦΥΓΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΣΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ»

ΑΜ-Θ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ

ΠΑΡΩΝ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ TOY I.N ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

Ο Υφυπουργός Επικρατείας στον Πρωθυπουργό για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου Τέρενς Κουίκ, θα βρίσκεται από αύριο Παρασκευή (24.04.15) στον Νομό Έβρου και μεθαύριο Σάββατο σε Κομοτηνή και Ξάνθη, μαζί με τον Υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος θα επισκεφτεί όλα τα Νοσοκομεία της περιοχής της Θράκης.

«Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής κράτησε την υπόσχεση του. Όταν τέλη Φεβρουαρίου είχα επισκεφτεί τα Νοσοκομεία της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, για να καταγράψω τα φοβερά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, είχα μεταφέρει και την υπόσχεση του Υπουργού, ότι η πρώτη του περιοδεία στην βόρεια Ελλάδα θα γίνει στην Θράκη και αργότερα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, στους υπόλοιπους νομούς της Ανατολικής και Κεντρικής Μακεδονίας».

Αυτό δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ λίγο πριν αναχωρήσει από την Αθήνα και υπογράμμισε: «Tα θέματα υγείας έφυγαν οριστικά από τις λογικές των μνημονίων και με τον άμεσο κυβερνητικό εξορθολογισμό τους, θα τεθούν στην υπηρεσία του ελληνικού λαού».

Όπως μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Υπουργείο Υγείας και οι εξαγγελίες του Παναγιώτη Κουρουμπλή για την κάλυψη πολλών κενών θέσεων στα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, κυρίως γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, έχει ήδη πάρει τον δρόμο της υλοποίησης. Περισσότερα και πιο εξειδικευμένα θα πει στα τοπικά ΜΜΕ ο Υπουργός, στα πλαίσια της περιοδείας μας.

Επίσης, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αποδέχθηκε την εισήγησή μου και συμπεριέλαβε στο πρόγραμμα του επίσκεψη και στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, που η μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου ήθελαν να καταντήσουν ένα απλό Κέντρο Υγείας.

Υπενθυμίζω, ότι ο πρώην Βουλευτής Έβρου των ΑΝΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης έχει δώσει κοινοβουλευτικές μάχες για το ζήτημα αυτό και τώρα επιτέλους δικαιώνεται».

Ο Υφυπουργός Επικρατείας
, ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του στην Θράκη, θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Μυτιλήνη, που αντιμετωπίζει και το οξύτατο πρόβλημα της μεγάλης ροής εισόδου προσφύγων και παράνομων μεταναστών.

Θα παραστεί, τέλος και στις θρησκευτικές εκδηλώσεις του Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου. 

Related Posts