Δεν καταλαβαίνω, πώς είναι 'Παναγίες' οι εξέδρες στο Champions League και γίνεται κόλαση, όταν παίζουμε μεταξύ μας

Τι δήλωσε ο υφυπουργός Επικρατείας για το ζήτημα της βίας στα γήπεδα και το μεταναστευτικό
Ολόκληρη η δήλωση του Τέρενς Κουίκ:
"Ήταν σαφές ότι όλοι στηρίξαμε το ανυποχώρητο του κ. Κοντονή, ότι αν δεν μπει τέλος στη βία στα γήπεδα κι αν δεν συνεννοηθούν για το θέμα αυτό, ώστε πραγματικά να δοθούν οι λύσεις με βάση τους νόμους που κιόλας υφίστανται, το πρωτάθλημα θα μπει σε περίοδο παρατεταμένης διακοπής. Αυτή τη στιγμή γίνεται σύσκεψη υπό τον κ. Κοντονή και τους εκπροσώπους του Ποδοσφαίρου ΕΠΟ, Λίγκα κλπ, και από εκεί θα εξαρτηθεί αν την Κυριακή θα γίνουν τα παιχνίδια που έχει. Θα πρέπει όλοι να το καταλάβουν και κυρίως εκείνοι, οι οποίοι είτε προκαλούν τα επεισόδια είτε και εκείνοι οι οποίοι με την ανοχή τους, έχουν την ευθύνη, ότι θα μπει τάξη.
Τη Δευτέρα ο κ. Κοντονής θα πάει στη Γενεύη, να δει τον κ. Πλατινί, οπότε θα μπει κι ένα άλλο ζήτημα του πώς άλλοι νόμοι εφαρμόζονται με την UEFA και άλλοι νόμοι εφαρμόζονται εδώ από την ΕΠΟ. Διότι δεν μπορώ να καταλάβω, εγώ προσωπικά, και σαν φίλαθλος, πώς είναι "Παναγίες" οι εξέδρες όταν παίζουμε σε κύπελλα Champions League και UEFA και γίνεται κόλαση, όταν παίζουμε μεταξύ μας οι ομάδες".
Για το μεταναστευτικό και το θέμα Πανούση:
"Είναι σαφές, ότι η προβοκάτσια και η μονταζιέρα καλά κρατεί. Αυτό που πρέπει να πω όμως, είναι ότι για τη Μεταναστευτική πολιτική θα υπάρξει ελπίζω, αρκετά σύντομα, πρωτοβουλία από την κυβέρνηση. Χθες είχα το πρωί συνάντηση με τον κ. Πανούση και με την κα Χριστοδουλοπούλου, γιατί ξέρετε για μας τους ΑΝΕΛ πολλά πράγματα του μεταναστευτικού είναι κόκκινες γραμμές, σαφέστατα θα πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι, αλά πέρα από την προβοκάτσια και τη μονταζιέρα εκφράζω και μία απορία: Πώς έναν νόμο Ραγκούση επί δυόμιση χρόνια, δεν τον είχε καταργήσει η κυβέρνηση Σαμαρά;" δήλωσε ο κ. Κουίκ.
Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ο κ. Κουίκ έκανε λόγο για μονταζιέρες και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
"Αρκετά πια με τις προβοκάτσιες και τις μονταζιέρες. Πριν τις εκλογές μας έλεγαν, ότι θα αδειάσουν τα ΑΤΜ και τα super markets.  Τώρα τρομοκρατούν τον λαό, λέγοντας ότι θα αδειάσουν τα Κέντρα Κράτησης των Μεταναστών, που μπήκαν λαθραία στην Ελλάδα και ότι θα ξεχυθούν στους δρόμους!!!
Και προφανώς αρνούνται τις ευρωπαϊκές οδηγίες για όσους συλλαμβάνονται στα σύνορα. Δηλαδή να ακολουθούνται οι προβλεπόμενες ταυτοποιήσεις και ο διαχωρισμός προσφύγων και λαθραίων μεταναστών με τις συνακόλουθες διαδικασίες.
Επιπλέον, κρύβουν τη σωρεία των προστίμων που επιβάλλονται στη χώρα μας για κακή εφαρμογή της μεταναστευτικής πρόνοιας.
Δεν ήθελαν να επιλύσουν το πρόβλημα, για να μην ενοχλήσουν τους μνημονιακούς εταίρους τους. Υπέκυψαν και στη μη επαναδιαπραγμάτευση του Δουβλίνου ΙΙ", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουίκ.

Related Posts