ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΜ-Θ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΜ-Θ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ» ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

Ο επικεφαλής του ΑΜ-Θ Περιφερειακού Συνδυασμού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ και μέλος του ΑΝΕΛ Εθνικού Συμβουλίου Τέρενς Κουίκ , έκανε την εξής δήλωση:

«Σήμερα, πριν ένα χρόνο, στην πόλη της Κομοτηνής, ανήγγειλα την ίδρυση του Περιφερειακού Συνδυασμού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, του οποίου ηγήθηκα στις περιφερειακές εκλογές του 2014.

Μαζί μου 59 υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι, οι οποίοι δεσμευτήκαμε, στο πλαίσιο και της ιδρυτικής διακήρυξης και των προγραμματικών αρχών των  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη των απαξιωμένων πέντε ακριτικών νομών μας και να προστατεύσουμε τα εθνικά θέματα της περιοχής.

Τότε - μεταξύ άλλων - καταστήσαμε σαφές ότι σε ΚΑΝΕΝΑΝ δεν θα επιτρέψουμε να βάλει σε δοκιμασία τη Θράκη. Σε κανέναν τομέα. Από την Παιδεία ξεκινώντας και καταλήγοντας στα σχέδια σκόπιμης αλλοίωσης του status των Πομάκων που είναι Έλληνες πατριώτες, με πεσόντες στους πολέμους, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα.  

Η Θράκη είναι πολύτιμο κομμάτι της Ελλάδας.

Όπως και θα είμαστε αντίθετοι στην εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.


Για εμάς όλα αυτά, σε όλα τα επίπεδα, είναι κόκκινες γραμμές. Στα εθνικά θέματα δεν κάνουμε εκπτώσεις».

Related Posts