ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ, ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

«ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ, ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ»

«Διπλή γιορτή σήμερα. Γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, της Παναγιάς μας, της Προστάτιδας της Ελλάδας... Αλλά γιορτάζουμε και την επανάσταση του ’21. Αυτοί οι ήρωες που ήθελαν να κάνουν την κατεχόμενη Ελλάδα ξανά Ελλάδα, με την εθνική της κυριαρχία. Τέτοιες ημέρες στο σήμερα κι εμείς παλέψαμε, κερδίσαμε την εθνική μας κυριαρχία και συνεχίζουμε τον αγώνα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ,  για να δώσουμε το χαμόγελο στην ελληνική οικογένεια και για να κάνουμε την Ελλάδα αυτό που πραγματικά της αξίζει».

Αυτή την δήλωση έκανε ο Υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ μετά το τέλος της παρέλασης στη Λάρισα, όπου εκπροσώπησε τη κυβέρνηση στις εκεί εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Μαζί του στο χώρο των επισήμων, ο Τέρενς Κουίκ είχε ένα μπόμπιρα που κρατούσε ελληνική σημαιούλα. Τον επέλεξε από τον κόσμο που βρισκόταν (φέτος χωρίς κιγκλιδώματα) στο ακριβώς απέναντι πεζοδρόμιο, παίρνοντας την άδεια των γονέων του.

«Ήταν συμβολική η κίνησή μου. Για να καταδείξω, ότι οφείλουμε σε αυτόν τον πιτσιρίκο, όταν μεγαλώσει, να του έχουμε αφήσει μία Ελλάδα εις το ακέραιο και όχι ξεπουλημένη κομμάτι - κομμάτι, όπως ήθελαν τα μνημόνια που υπηρετούσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Για μας, για εμένα, αυτός είναι ο επίσημος της ημέρας», απάντησε ο Υφυπουργός, όταν ρωτήθηκε σχετικά. Νωρίτερα ο Υφυπουργός Επικρατείας παρέστη στην επίσημη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό και στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο. Πριν αναχωρήσει για την Αθήνα είχε κατ' ιδίαν συνομιλία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, (με τον οποίο κλείστηκε συνάντηση - εργασίας στη Λάρισα αρχές της Μ. Εβδομάδας), όπως και συνεργασία με τον Βουλευτή των ΑΝΕΛ Βασίλη Κόκκαλη και τον ΑΝΕΛ Πολιτευτή Μπάμπη Παπασπύρο.

ΑΠΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Φωτό με τον πιτσιρίκο αναρτήθηκαν στο larissanet.gr


Παράκληση να ληφθούν υπ' όψη τα πνευματικά δικαιώματα του κατόχου των φωτό.

Related Posts