ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


«Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΧΕ ΟΡΑΜΑΤΙΣΘΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΛΑΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. ΖΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΝΟΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΝΟΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΚΕΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΧΩΡΩΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ»

Ο Υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ παρέστη σήμερα στο ετήσιο μνημόσυνο των Ελευθερίου και Σοφοκλή Βενιζέλου. Κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου.

Αμέσως μετά, έκανε την εξής δήλωση στα τοπικά ΜΜΕ:

«Τιμήσαμε σήμερα (22.03.15)  την μνήμη των Ελευθερίου και Σοφοκλή Βενιζέλου.
Θα σταθώ ιδιαίτερα στον Ελευθέριο Βενιζέλο, που εξελέγη επτά φορές Πρωθυπουργός και ήταν ένας από τους μεγαλύτερους μεταρρυθμιστές του Ελληνικού κράτους. Ήταν όμως κι ένας οραματιστής μιας Ενωμένης Ευρώπης των Λαών, Εθνών και Αλληλεγγύης. Αυτό που ονειρευόταν ο μεγάλος πολιτικός άνδρας για την Ενωμένη Ευρώπη, γίνεται στις μέρες μας πιο επίκαιρο από ποτέ, καθώς βιώσαμε μικρόνοες και μικρόπνοους πολιτικούς άνδρες, που ήθελαν μια «μερκελοποιημένη» Ευρώπη, έχοντας παραδώσει ακόμη και την εθνική κυριαρχία της πατρίδας μας.


Στις 25 Ιανουαρίου, με εντολή του ελληνικού λαού, αλλάξαμε σελίδα και η Ελλάδα γίνεται πρωτοπόρος στον Ευρωπαϊκό χώρο, για την αλλαγή της επιζήμιας και μονοεξουσιαστικής σημερινής πορείας της Ευρώπης. Έτσι όπως εμείς  - ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ - ονειρευόμαστε και θέλουμε να ζήσουμε μαζί με τα παιδιά μας και να αφήσουμε στις επόμενες γενεές. Της Ευρώπης - θα το επαναλάβω για πολλοστή φορά - των Λαών, Εθνών και Αλληλεγγύης».

Related Posts