ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΜΟ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ
Επί τάπητος τα προβλήματα του νησιού
www.newsbeast.gr

Επίσκεψη με σκοπό την καταγραφή, συζήτηση, αλλά και επί τόπου επισκόπηση των προβλημάτων στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου πραγματοποίησε την Κυριακή ο αναπληρωτής υπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.

Ο Τέρενς Κουίκ επισκέφθηκε τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου Νίκο Κατρακάζο, τον μητροπολίτη Ευσέβιο, καθώς και τον δήμαρχο Μιχάλη Αγγελόπουλο.

Στον δήμο, μετά την υποδοχή από τον δήμαρχο, του ζητήθηκε η βοήθειά του για την εξεύρεση οικονομικής ενίσχυσης, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ανάγκη αποκατάστασης της κατολίσθησης που σημειώθηκε πρόσφατα στον περιμετρικό δρόμο. Επίσης, του ετέθησαν και άλλα θέματα, καθώς και οι προτεραιότητες του δήμου για το επόμενο διάστημα.

Στη συνέχεια, ο υφυπουργός Επικρατείας παρέθεσε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, όπου αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία του με τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη και τον βουλευτή Σάμου Δημήτρη Σεβαστάκη.

Ο Τέρενς Κουίκ ανακοίνωσε ότι το πρώτο νομοσχέδιο που του εστάλη ηλεκτρονικά θα είναι αυτό για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Μετέφερε την διαπίστωσή του ότι από όταν ήταν βουλευτής με ευθύνη τα νησιά του Αιγαίου, δεν έχει υπάρξει επίλυση σε κανένα θέμα και απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούσαν τα προβλήματα της υγείας, τον χώρο του αθλητισμού, το κέντρο προσφύγων.

Ο υφυπουργός Επικρατείας υποσχέθηκε, τέλος, ότι σύντομα θα υπάρξει νέα επίσκεψή του σε συνεννόηση με τον βουλευτή Δημήτρη Σεβαστάκη, καλύτερα οργανωμένη για την καταγραφή όλων των προβλημάτων των νησιών.Related Posts