ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ»

Ο Υφυπουργός Επικρατείας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, έκανε την εξής δήλωση:

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αποδείξαμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο μας σε κορυφαίες αποφάσεις της πατρίδας μας.

Στις 29 Δεκεμβρίου οι 12 ΑΝΕΛ Βουλευτές δεν «κούμπωσαν» τους 180 και οδήγησαν την Ελλάδα στις εκλογές που έδωσαν τέλος σε μία σκληρή μνημονιακή εποχή.

Στις 26 Ιανουαρίου οι ΑΝΕΛ με αποφασιστικότητα μερίμνησαν ώστε η πατρίδα να έχει κυβέρνηση στον πιό άμεσο χρόνο. Λίγες ώρες αφού έκλεισαν οι κάλπες.

Στις 18 Φεβρουαρίου, οι ΑΝΕΛ απέδωσαν νέο Πρόεδρο Δημοκρατίας στη χώρα. Στήριξαν, με τα δεδομένα που θέλαμε και θέσαμε, πρώτοι την επιλογή του προσώπου που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός και τον ψηφίζουμε σήμερα, με έντονη την προσήλωσή μας στην ομοψυχία και την ενότητα που θέλει ο ελληνικός λαός, με νωπή την εκλογική εντολή του


Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αποδείξαμε και αποδεικνύουμε ότι πρωταγωνιστούμε στις κορυφαίες επιλογές για την πατρίδα, σε μιά κυβέρνηση κοινωνικής και εθνικής σωτηρίας».

Related Posts