Επίσκεψη του Υφυπουργού Επικρατείας Τέρενς Κουίκ στην Δράμα

kouik nosokomeioΤην Δράμα επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ το απόγευμα του Σαββάτου 21 Φεβρουαρίου. Ο κ. Κουίκ είχε συναντήσεις στο Νοσοκομείο, με τον Διοικητή κ. Κωνσταντίνο Τρέντσιο και εκπροσώπους φορέων υγείας, στο Επιμελητήριο με τον Πρόεδρο κ. Στέφανο Γεωργιάδη και τον Γ.Γ.κ. Γαβριήλ Καμπουρίδη, και στην Αντιπεριφέρεια, με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αργύρη Πατακάκη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους κ. Γεωργία Χειράκη και κ. Χρήστο Λιθηρόπουλο.

Ο Υφυπουργός Επικρατείας κατέγραψε τα προβλήματα της περιοχής και, όπως δήλωσε σχετικά, σε συνεργασία με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Φλαμπουράρη, θα τα προωθήσει στους αρμόδιους Υπουργούς.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο Νοσοκομείο τέθηκαν, μεταξύ άλλων, τα προβλήματα υποστελέχωσης σε όλους τους τομείς, καθώς και η δημιουργία Ογκολογική Κλινικής. Στις επαφές στο Επιμελητήριο τέθηκαν στον κ. Κουίκ τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου, ενώ ο κ. Πατακάκης αναφέρθηκε σε αναπτυξιακά ζητήματα της περιοχής (άξονες σύνδεσης με Εγνατία, τμήματα ΤΕΙ, αγωγός ΤΑΡ, ερευνητικό κέντρο για το μάρμαρο, λιγνίτες κ.α.).
kouik georgiadis
kouik patakakis
kouik nosokomeio

Related Posts