Ο T. Κουίκ στην τηλεόραση της ΕΡΤ-3 μέσα από την ΕΡΑ Κέρκυρας!

Στην αυτοδιαχειριζόμενη ΕΡΑ Κέρκυρας βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος μάλιστα μίλησε στην αυτοδιαχειριζόμενη τηλεόραση της ΕΡΤ-3.


Για την επιχείρηση τρομοκράτησης του κόσμου

Ερωτώμενος για την τρομοκράτηση του λαού μέσω των διαρροών περί κινδύνου των ελληνικών τραπεζών από έλλειψη ρευστότητας αλλά και της επιχείρησης κατατρομοκράτησης του κόσμου από τα τηλεοπτικά σποτ της ΝΔ και τις δηλώσεις τόσο του Α. Σαμαρά όσο και των στελεχών του κόμματος, υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Θα μπορούσε το σποτ να προκαλέσει ακόμη και εισαγγελική παρέμβαση, αλλά τι να περιμένεις από… «παναθηναϊκάκηδες». Και πραγματικά στενοχωρούμαι, που ως ψευδώνυμο χρησιμοποιείται το όνομα ενός ιστορικού συλλόγου. Αλλά την απάντηση στον τρομοκράτη απερχόμενο πρωθυπουργό, θα την δώσει ο λαός στις κάλπες».
Ο κ. Κουίκ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην μείωση του ΦΠΑ τουριστικών υπηρεσιών και της φορολογίας επιχειρήσεων στο 5% και 7% αντίστοιχα, που θα τονώσει ουσιαστικά τον ελληνικό Τουρισμό, και μάλιστα σε ένα νησί όπως η Κέρκυρα, που είναι η «ναυαρχίδα» τους το Ιόνιο. Επίσης, εξέφρασε την πλήρη αντίθεση του για το ξεπούλημα μέσω ΤΑΙΠΕΔ του Ερημίτη, αλλά και του Αεροδρομίου του νησιού και μίλησε για την αναγκαιότητα της καθημερινής σύνδεσης της «αλυσίδας» των Ιονίων Νήσων.

Ζωντανή σύνδεση της ΕΡΤ-3 με την ΕΡΑ Κέρκυρας στην Πρωινή Γραμμή

Τη συνέντευξη ο κ. Κουίκ παραχώρησε στο Γιάννη Ανδριώτη στο στούντιο της Κέρκυρας και τους Νίκο Αγγελίδη (παρουσιαστή της Πρωινής Ενημέρωσης) και Κώστα Παπαζαχαρίου (δημοσιογράφο του Πρώτου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας – ertopen.com), ενώ αναμεταδόθηκε τόσο μέσω διαδικτύου όσο και στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας από την ψηφιακή επίγεια τηλεοπτική μετάδοση της αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ – 3.


Related Posts