ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΜΟΛΟΚΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ.....


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΜΟΛΟΚΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΟΙ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟΥΣ 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΜΑ

Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας και επικεφαλής του ΑΜ-Θ Περιφερειακού Συνδυασμού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ έκανε την εξής δήλωση, σε ερώτηση δημοσιογράφου από την Δράμα:

«Δεν αποτελεί για μένα έκπληξη το «προσκύνημα» του Νίκου Σμολοκτού στον απερχόμενο Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Ήξερα, ότι σε μια προεκλογική περίοδο κορυφώνονται οι αθλιότητες, αλλά ήξερα ακόμη περισσότερο, ότι αυτές είναι οι στιγμές, όπου πέφτουν οι μάσκες από τους Δούρειους Ίππους. Γι αυτό και εισηγήθηκα έγκαιρα να μη συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο Δράμας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Πολύ φτηνές οι δικαιολογίες του, οι οποίες δεν συμβαδίζουν με την απόφαση του, πέρυσι την άνοιξη, να μην συμμετάσχει στον Περιφερειακό μας Συνδυασμό ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, που έδωσε - και δίνει - έναν έντιμο κι ανυποχώρητο εθνικό αγώνα για τα συμφέροντα της Θράκης κόντρα στο Προξενείο. Εμείς δεν είχαμε «φυτευτούς» του Προξενείου, όπως είχαν όλοι οι άλλοι κομματικοί Περιφερειακοί Συνδυασμοί.

Απλά φαινόταν ότι είχε κάποιο «ζήτημα», που αποκαλύφθηκε όταν οι δώδεκα Βουλευτές των ΑΝΕΛ δεν «κούμπωσαν» τους 180 και στέλνουν τον κυρίαρχο  λαό στις κάλπες, για να ανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία, την οποία ο ομοϊδεάτης του Σαμαράς με τον συνέταιρο του Βενιζέλο, εκχώρησαν με υπογραφές χωρίς εθνική ντροπή.

Καλό ταξίδι και αυτός στον κόσμο της απαξίωσης. Είναι άλλος ένας που θα κρατήσει ως μαύρο ενθύμιο την φωτογραφία του με τον Σαμαρά των μνημονίων.

Και να μην ξεχάσω κάτι: Προφανώς, κάτι ήξερε για την ποιότητα του ο Δημήτρης Κυριαζίδης. Ας το συζητήσουν μεταξύ τους, ως συνοδοιπόροι πλέον».Related Posts