ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΡΤΑΣ κ.κ. ΙΓΝΑΤΙΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


«ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΡΑΤΟΥΣ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ»

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

«Σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας και σωτηρίας, όπου πρώτο Κόμμα θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ - η κατάσταση δεν ανατρέπεται -  οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεσμεύονται και εγγυώνται, ότι θα προασπίσουν στον απόλυτο βαθμό τις σχέσεις Κράτους - Εκκλησίας και Ορθοδοξίας. Εγγυούμαστε για τους μισθούς των ιερέων, όπως επίσης δεσμευόμαστε, ότι θα τελειώσει ο απαράδεκτος συσχετισμός που επέβαλε το μνημόνιο, να πρέπει να συνταξιοδοτηθούν δέκα ιερείς, για να χειροτονηθεί μόνον ένας! Αυτό το ανοσιούργημα έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην λειτουργία των εκκλησιών κι ακόμη περισσότερο σε ευαίσθητες περιοχές όπως η Θράκη».

Αυτά δήλωσε ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, μετά την επίσκεψη του σήμερα το μεσημέρι (19.01.15) στον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Άρτας κ.κ. Ιγνάτιο, για να προσθέσει:

«Με τον σεβασμιότατο είχαμε μια γενικότερη συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν το τεράστιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας. Τον διαβεβαίωσα και εκείνον για όσα σας δήλωσα προηγουμένως, όπως επίσης, ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - με επικεφαλής τον Πάνο Καμμένο - δεν θα επιτρέψουν σε ΚΑΝΕΝΑΝ να αγγίξει τα Ιερά μας σύμβολα από δημόσιους χώρους, όπως είναι τα Δικαστήρια ή από τα Εκπαιδευτικά μας Ιδρύματα».

Ο Τέρενς Κουίκ στην επίσκεψη του στην Ι. Μητρόπολη Άρτας συνοδευόταν από όλους τους υποψήφιους Βουλευτές του Κινήματος του νομού, όπως και του νομού Πρεβέζης και τα μέλη της τοπικής Συντονιστικής, με επικεφαλής τον Σπύρο Τριανταφύλλου.

Στην συνέχεια, όλοι μαζί περπάτησαν στους κεντρικούς πεζόδρομους της πόλης, όπου μοίρασαν προεκλογικό υλικό των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, συνομιλώντας με καταστηματάρχες και καταναλωτές, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων επιδοκίμαζε με πολύ θετικά λόγια την πρώτη ΑΝΕΛ  κοινοβουλευτική θητεία και τις προγραμματικές τους θέσεις, εν όψει των εκλογών της Κυριακής.

Το πρωί ο Τέρενς Κουίκ παρουσίασε στα Ιωάννινα, κατά την διάρκεια Συνέντευξης Τύπου, το ψηφοδέλτιο νίκης αυτής της εκλογικής Περιφέρειας, σημειώνοντας με ιδιαίτερη έμφαση ότι:
«Η δυναμική των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ προβλέπει, ότι θα στείλουμε στην Βουλή τουλάχιστον δύο Ηπειρώτες Βουλευτές».

Από νωρίς το βράδυ ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ βρίσκεται στην Κέρκυρα για διήμερη επίσκεψη.

Αύριο στις 12.30 θα δώσει Συνέντευξη Τύπου, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τους υποψήφιους Βουλευτές του Κινήματος του νησιού, που θεωρείται βέβαιο ότι αυτήν την φορά θα αποδώσει έδρα στους ΑΝΕΛ.Related Posts