ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


«ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ… «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΗΔΕΣ». ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

«Είναι ντροπή το τελευταίο διαφημιστικό σποτ του Κόμματος Σαμαρά. Έχει μετατραπεί σε Φρέντυ Κρούγκερ, παραδίδοντας το Κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής «Παρασκευή και 13» στον «Δρόμο με τις Λεύκες».

 Θα μπορούσε το σποτ να προκαλέσει ακόμη και εισαγγελική παρέμβαση, αλλά τι να περιμένεις από… «παναθηναϊκάκηδες». Και πραγματικά στενοχωρούμαι, που ως ψευδώνυμο χρησιμοποιείται το όνομα ενός ιστορικού συλλόγου.

Αλλά την απάντηση στον τρομοκράτη απερχόμενο πρωθυπουργό, θα την δώσει ο λαός στις κάλπες».

Αυτό δήλωσε ο Εκπρόσωπος και υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ σε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι (20.01.15) στην Κέρκυρα, ολοκληρώνοντας εκεί την διήμερη επίσκεψη του.

Ο Τέρενς Κουίκ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην μείωση του ΦΠΑ τουριστικών υπηρεσιών και της φορολογίας επιχειρήσεων στο 5% και 7% αντίστοιχα, που θα τονώσει ουσιαστικά τον ελληνικό Τουρισμό, και μάλιστα σε ένα νησί όπως η Κέρκυρα, που είναι η «ναυαρχίδα» τους το Ιόνιο. Επίσης, εξέφρασε την πλήρη αντίθεση του για το ξεπούλημα μέσω ΤΑΙΠΕΔ του Ερημίτη, αλλά και του Αεροδρομίου του νησιού και μίλησε για την αναγκαιότητα της καθημερινής σύνδεσης της «αλυσίδας» των Ιονίων Νήσων.

Αναφερόμενος στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και τους Δικαστικούς, ο Τέρενς Κουίκ διαβεβαίωσε, ότι από την κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας», που θα προκύψει μετά από τις εκλογές και στην οποία οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα είναι το ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΛΟ, θα υπάρξει άμεση κι εφάπαξ εφαρμογή της επιστροφής των χρημάτων, που καθόρισε με την απόφαση του το ΣτΕ.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Τέρενς Κουίκ δήλωσε ότι το Πρόγραμμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ προβλέπει το τέλος της χειραγώγησης της Δικαιοσύνης από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, οπότε η ηγεσία της θα εκλέγεται εκ των έσω και δεν θα διορίζεται από Υπουργικά Συμβούλια.

Τόνισε ακόμη, ότι θα πρέπει να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη, για να αποδώσουν λογαριασμό και όσοι πολιτικοί έκλεψαν χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου, όσοι οδήγησαν την χώρα στα μνημόνια της υποτέλειας με πρώτο και καλύτερο τον Γιώργο Παπανδρέου και ανήγγειλε ότι στο νέο Σύνταγμα θα καταργηθούν όλες οι διατάξεις εκείνες, που αφορούν στην ασυλία των πολιτικών, οι οποίοι για κάθε παράπτωμα τους θα πηγαίνουν στους Τακτικούς Δικαστές, όπως κι οι υπόλοιποι Έλληνες.

«Τελείωσαν οριστικά οι «μαϊμού» Εξεταστικές της Βουλής, που έβγαζαν τόσα πορίσματα, όσα και τα Κόμματα, για να «κουκουλώσουν» κακουργηματικές υποθέσεις, όπως η υπόθεση Siemens. Και περιττό να προσθέσω, ότι οι ΑΝΕΛ δεσμευόμαστε πως θα ανοίξουν ΟΛΕΣ οι λίστες, από Λαγκάρντ μέχρι Λονδίνου. ΚΑΝΕΝΑΣ στο απυρόβλητο» υπογράμμισε ο Τέρενς Κουίκ, υπενθυμίζοντας και την Ιδρυτική Διακήρυξη του Κινήματος.

Καθ’ όλη την διάρκεια της περιοδείας του στην Κέρκυρα ο Τέρενς Κουίκ συνοδευόταν από τους υποψήφιους Πολιτευτές και τα μέλη της τοπικής Συντονιστικής του Κινήματος.


Από την Κέρκυρα αναχώρησε το μεσημέρι και απόψε βρίσκεται στην Λιβαδειά, όπου θα δώσει Συνέντευξη Τύπου και στην συνέχεια μαζί με τους Πολιτευτές Βοιωτίας και τους Συντονιστές θα επισκεφτεί τους εμπορικούς δρόμους της πόλης, για να συνομιλήσει με τους καταστηματάρχες και τους καταναλωτές.

Related Posts