ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΣ


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

«ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟ»


Δριμεία επίθεση εναντίον Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ, για τις θέσεις τους στα εθνικά θέματα, εξαπέλυσε από τον Βόλο, στον οποίο βρέθηκε για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Μαγνησίας, ο υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ. 

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κούικ δήλωσε προς τους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης: "Στα εθνικά θέματα Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ έχουν ταυτόσημες θέσεις. Είτε ακούς τον ΣΥΡΙΖΑ είτε ακούς τη Ν.Δ., είναι το ίδιο πράγμα. Και οι δύο ξεπουλάνε το όνομα της Μακεδονίας και οι δύο είναι υπέρ του σχεδίου Ανάν 2 και οι δύο χαριτολογούν συνομιλώντας με τον Νταβούτογλου απέναντι. Και οι Τούρκοι βεβαίως έχουν τώρα ανέβει και πάνω στο κρεβάτι μας, δεν είναι μόνο μέσα στο σπίτι μας με αυτά που κάνουν και με τις κατεβασιές με τα καράβια τους στο Αιγαίο ή με τις παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου..."

Ο κ. Κουίκ, παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο της Μαγνησίας, στο οποίο συμμετέχουν και τα συνεργαζόμενα ΑΚΚΕΛ και ΛΕΥΚΟ, με τις υποψηφιότητες του κ. Ιωάννη Γκρίνια από τον Αλμυρό και της κα Δέσποινας Παντελίδου, αντίστοιχα, έκανε την πρόβλεψη ότι το κόμμα θα κερδίσει δύο έδρες στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.


www.e-volos.gr


Related Posts