Χειμαρρώδης Τέρενς Κουίκ στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου των ΑΝΕΛ στην Καβάλα


Χειμαρρώδης ήταν ο υπ. Βουλευτής των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ σε συνέντευξη που παραχώρησε για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου των ΑΝΕΛ στην Καβάλα. Ο κ Κουίκ αναφέρθηκε σε μία σειρά ζητημάτων από τις εξεταστικές για τις λίστες Λαγκάρντ μέχρι τα εθνικά θέματα και την Θράκη αλλά και το ενδεχόμενο να παίξουν οι ΑΝΕΛ το ρόλο του ρυθμιστή σε μία νέα κυβέρνηση.

Ο κ. Κουίκ δεσμεύτηκε για την σύσταση εξεταστικών τόσο για τις λίστες Λαγκάρντ και άλλων μεγαλοφοροφυγάδων όπως για όσους μας οδήγησαν στο μνημόνιο ή όσους ζημίωσαν τη χώρα από τα εξοπλιστικά προγράμματα και άλλα.

Εν συνεχεία ζήτησε καθαρή λαική εντολή για να παρέμβει και να συμμετέχει στην κυβέρνηση της πρώτης εντολής που αναμένεται να λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ ως εγγυητής της εθνικής ακεραιότητας της χώρας.

Ιδιαίτερα επιθετικός εμφανίστηκε ο κ. Κουίκ και στην ερώτηση μας για τους 100 χιλιάδες νέους που δεν θα ψηφίσουν.

Για τα ζητήματα αγροτικής πολιτικής συζήτησαν ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Καβάλας Θέμης Καλπακίδης και ο υπ. Βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Τέρενς Κουίκ. Ο κ. Κουίκ υποσχέθηκε αρχικά σειρά μέτρων υπέρ των αγροτών όπως αφορολόγητο πετρέλαιο για 5 χρόνια, ελάχιστο ΦΠΑ για εργαλεία και φυτοφάρμακα και ρύθμιση χρεών αγροτών ιδίως για αυτά στην παλαιά Αγροτική Τράπεζα.

Ο κ. Καλπακίδης αναφέρθηκε και στον ΤΑΠ και συνολικά στην πολιτική της κυβέρνησης ζητώντας «να μας αφήσουν να παράγουμε». Ιδιαίτερη μνεία έγινε από τους δύο συνομιλητές και για την εισαγωγή αγροτικών προιόντων αλλά και για τις πολιτικές που θα φέρουν τους νέους πίσω στα χωράφια .

Πηγή: ΕΝΑ CHANNEL


Related Posts