ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ


Τέρενς Κουίκ: «Οι ΑΝΕΛ εγγύηση σταθερότητας»

«ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΔΥΟ ΕΔΡΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ  ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


Την απόλυτη βεβαιότητά πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι στην επόμενη βουλή και μάλιστα έχοντας εκλέξει δυο βουλευτές στη Θεσσαλία εξέφρασε ο επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κινήματος κ. Τέρενς Κουίκ, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα το απόγευμα στα ΜΜΕ της Λάρισας, λίγο πριν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του κινήματος.
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι μέσα στη βουλή και με τα δύο πόδια. Σας το λέω με απόλυτη βεβαιότητα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουίκ ο οποίος ταυτόχρονα δήλωσε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα αποτελέσουν το «αναγκαίο καλό» για τη χώρα και θα λειτουργήσουν ως «οι θεματοφύλακες των ελληνικών οικογενειών σε μια κυβέρνηση εθνικού σκοπού».
Αναφερόμενους στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των ΑΝΕΛ τόνισε πως «το κίνημα δεσμεύεται να προωθήσει σε μια αυριανή κυβέρνηση το αίτημα για όσο το δυνατόν φθηνότερα εργαλεία στα χέρια των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα» δεσμεύτηκε για «πέντε χρόνια πλήρους αφορολόγητο πετρέλαιο» και «όσο το δυνατόν πιο μειωμένο ΦΠΑ σε λιπάσματα και φάρμακα», ενώ ξεκαθάρισε πως θα πρέπει άμεσα να «ρυθμιστούν αλλά και να κουρευτούν οφειλές γεωργών προς τα τραπεζικά ιδρύματα».
ΑΝΕΛ ΚΟΥΙΚ ΤΕΡΕΝΣ (3)
Ο κ. Κουίκ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη συγκυβέρνηση των κυρίων «Ευάγγελου Σαμαρά και Αντώνη Βενιζέλου» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, κατηγορώντας τους πως «οδήγησαν τους έλληνες στην εξαθλίωση και ανάγκασαν το νέο μορφωμένο ανθρώπινο δυναμικό σε μαζική μετανάστευση». Ταυτόχρονα χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό «ανθρωποφοβικό» και «αριστεροφοβικό», ενώ ξεκαθάρισε πως η σημερινή ΝΔ είναι «ένα μόρφωμα του κ. Σαμαρά το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα που ίδρυσε ο Εθνάρχης Κων/νος Καραμανλής».
Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κουίκ δήλωσε πως «υπάρχουν πολλά που χωρίζουν τους ΑΝΕΛ με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ωστόσο αυτό που προέχει είναι να «σωθεί η χώρα και να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων».
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν μασάμε τα λόγια μας. Αποδείξαμε μέσα στη βουλή πως ότι λέμε το εννοούμε. Δεν μας λυγίζουν ούτε οι επιθέσεις, ούτε οι προδοσίες. Παραμένουμε μοναχικοί ταξιδιώτες, όσον αφορά τα εθνικά μας θέματα, και υποσχόμαστε στους έλληνες πως θα δώσουμε μάχη για να επιστρέψει και πάλι η εθνική κυριαρχία στα χέρια τους» σημείωσε ο κ. Κουίκ χαρακτηριστικά, αποκλείοντας παράλληλα οποιαδήποτε συμμετοχή σε κυβερνητικό σχήμα στο οποίο θα συμμετέχει και το Ποτάμι.
«Της Λαρίσης το ποτάμι είναι πιο καθαρό από τη θολούρα που κατεβάζει το Ποτάμι της διαπλοκής» τόνισε ο επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των ΑΝΕΛ, ενώ για το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου είπε πως αυτό «είναι σε απόλυτη γνώση του Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο και βοηθάει».

Related Posts